Διπλή υποχρέωση και πάλι για τον ΟΥΚ Βόλου

Σάββατο με Περιστέρι και Κυριακή με ΠΑΟΚ στο ΕΑΚ

Για μία ακόμη φορά γίνεται επανεκκίνηση της αγωνιστικής δράσης για την Α1 Εθνική Πόλο Ανδρών, με τους παίκτες του Δημήτρη Μπλάνα να επιστρέφουν από εκεί που σταμάτησαν και να ετοιμάζονται για διπλή υποχρέωση εντός του ερχόμενου Σαββατοκύριακου, αφού θα υποδεχθούν τόσο τον ΓΣ Περιστερίου όσο και τον ΠΑΟΚ σε διάστημα 24 ωρών, όπως προβλεπόταν και πριν την τελευταία διακοπή!

Το πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης Α1 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών, επιχειρεί τη νέα του επανεκκίνηση το ερχόμενο Σαββατοκύριακο (27 και 28/3) και τηνΤρίτη (30/3) με το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής ν’ ανακοινώνεται από την ΚΟΕ και να έχει ως εξής:

Σάββατο 27 Μαρτίου

Ολυμπιακός-Εθνικός

ΑΕΚ-Υδραϊκός

ΟΥΚ Βόλου-ΓΣ Περιστερίου

ΑΟ Παλαιού Φαλήρου-ΠΑΟΚ

Απόλλων Σμύρνης-Πανιώνιος

Κυριακή 28 Μαρτίου

ΝΟ Χίου-ΑΝΟ Γλυφάδας

Τρίτη 30 Μαρτίου

Βουλιαγμένη-Χανιά

Όσον αφορά την αναμέτρηση του ΟΥΚ Βόλου, διαιτητές θα είναι οι Αλέξανδρος Χατζηγούλα και  Γιάννης Αντζουλάκος ενώ παρατηρητής ορίστηκε ο Μίλτος Ελευθεριάδης, με την αναμέτρηση ν’ αρχίζει στις 15:00.

Την επομένη, Κυριακή 28 Μαρτίου, ο ΟΥΚ Βόλου θα υποδεχθεί τον ΠΑΟΚ στο κολυμβητήριο του ΕΑΚ Βόλου, στις 14:00, με την αναμέτρηση να ορίζεται εξ αναβολής στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής. Διαιτητές θα είναι οι Σπύρος Αχλαδιώτης και Κώστας Κυράνης και παρατηρητής και πάλι ο Μίλτος Ελευθεριάδης.

Σε κάθε περίπτωση, όπως τονίζει η ΚΟΕ, οι αγώνες διεξάγονται χωρίς θεατές και σύμφωνα με το υγειονομικό πρωτόκολλο για τον κορωνοϊό covid – 19.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.