Δυνατοί και έτοιμοι οι «ερυθρόλευκοι»

Οι προσθήκες των Νικλητσιώτη και Χολέβα στο έμψυχο δυναμικό του Ολυμπιακού Βόλου δείχνουν τη διάθεση των «ερυθρόλευκων» να κινηθούν σε μονοπάτια πρωταγωνιστικού ρόλου και για τη νέα αγωνιστική περίοδο, αν και όταν η δράση ξεκινήσει…

Οι δύο παίκτες δεν είναι άγνωστοι στο ποδοσφαιρικό κοινό, ούτε στο τεχνικό επιτελείο του Ολυμπιακού Βόλου και σύντομα θα είναι έτοιμοι και θα φτάσουν στο επίπεδο των νέων συμπαικτών τους, ώστε να είναι σε θέση να προσφέρουν τα αναμενόμενα στα επίσημα παιχνίδια που θα έρθουν στο προσκήνιο. Άλλωστε και οι δύο συμμετέχουν ήδη στις προπονήσεις που διεξάγονται κατά κύριο λόγο στο προπονητικό κέντρο του Αγίου Γεωργίου, με την προετοιμασία παράλληλα για το σύνολο του Στέφανου Ξηροφώτου να κυλά ομαλά και χωρίς πολύ σοβαρά προβλήματα, με εξαίρεση τον τραυματισμό του Κολέλα.

Από κει και πέρα, τόσο η διοίκηση όσο και το τεχνικό επιτελείο και οι παίκτες αγωνιούν και προσμένουν την έναρξη του πρωταθλήματος, ώστε να διεκδικήσουν την άνοδο στη Super League 2, αφήνοντας κατά μέρος στις σκέψεις τους τα σενάρια που κάνουν την εμφάνισή τους σχετικά με την αναδιάρθρωση του ελληνικού ποδοσφαίρου. Μιας και τίποτε δεν έχει οριστικοποιηθεί ακόμη, και τα δεδομένα παραμένουν ρευστά, οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να πράξουν το καθήκον τους και να διεκδικήσουν εντός του αγωνιστικού χώρου την άνοδο στην επόμενη κατηγορία, εξασφαλίζοντας μία από τις θέσεις που δίνουν το εισιτήριο για τη δεύτερη τη τάξει εθνική κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Αλλά σε κάθε περίπτωση τα ευνοίκά σενάρια με φόντο την αναδιάρθρωση θα είναι καλοδεχούμενα από την πλευρά διοίκησης και των μελών του αγωνιστικού τμήματος.

Ετοιμάζει τα γραφειοκρατικά

Στα υπόλοιπα θέματα, ο Ολυμπιακός Βόλου είναι μία από τις έξι μόλις ομάδες που έχουν εξασφαλίσει το απαραίτητο πιστοποιητικό συμμετοχής, κάτι που καλούνται να κάνουν και οι υπόλοιπες για να διεξαχθεί ομαλά το πρωτάθλημα της Football League.

Ωστόσο η διοίκηση θέλει να είναι έτοιμη για να πληροί η ΠΑΕ όλα τα κριτήρια που τίθεται από το νέο αθλητικό νομοσχέδιο, όσον αφορά τη συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Super League 2. Οπότε σύντομα θα πραγματοποιηθούν και οι διαδικασίες για την απαραίτητη αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, και θα ακολουθήσει ό,τι άλλο χρειάζεται ή προκύψει από τις ζυμώσεις για την αναδιάρθρωση.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.