Έχασε στα πέναλτι τον τίτλο του πρωταθλητή Θεσσαλίας το 2ο ΓΕΛ Ν. Ιωνίας Βόλου

Μαζί φωτογραφήθηκαν οι παίκτες των δύο σχολικών ομάδων πριν την έναρξη του θεσσαλικού τελικού
Ήττα 4-2 στη «ρώσικη ρουλέτα» από το 7ο ΕΠΑΛ Λάρισας-0-0 η κανονική διάρκεια του αγώνα

Τον τίτλο του πρωταθλητή Θεσσαλίας διεκδίκησε το πρωί της Πέμπτης το σύνολο ποδοσφαίρου αγοριών του 2ου ΓΕΛ Νέας Ιωνίας Βόλου, καθώς υποδέχθηκε το αντίστοιχο σύνολο του 7ου ΕΠΑΛ Λάρισας, χάνοντας όμως στη διαδικασία των πέναλτι 2-4, ενώ η κανονική διάρκεια του αγώνα ολοκληρώθηκε χωρίς κάποια από τις δύο ομάδες να μπορεί να πετύχει γκολ.

Στα δύο 35λεπτα που διεξήχθησαν στο Βοηθητικό του ΕΑΚ, για την κατάσταση του οποίου (ειδικά του αγωνιστικού χώρου) έχουν διαμαρτυρηθεί και σύλλογοι του Βόλου, οι δύο ομάδες δεν μπόρεσαν να σκοράρουν και μοιραία πήγαν στη διαδικασία των πέναλτι, αφού δεν προβλέπεται παράταση στους σχολικούς αγώνες.

Άλλωστε και οι δύο ομάδες ήταν πολύ καλές, έδειξαν ότι τουλάχιστον η αμυντική τους λειτουργία ήταν εξαιρετική, περιορίζοντας τους αντίπαλους επιθετικούς εκατέρωθεν, και το 0-0 θεωρείται δίκαιο στην κανονική διάρκεια του αγώνα.

Στη διαδικασία των πέναλτι λοιπόν, το σύνολο της Νέας Ιωνίας Βόλου βρήκε μπροστά του τον αντίπαλο τερματοφύλακα Μπαρούτα. Από πλευράς 2ου ΓΕΛ σκόραραν οι Μπεδινάκης και Καπετάνος, αλλά αστόχησαν οι Αποστόλου και Γκίρδας, με τον Μπαρούτα ν’ αποκρούει, ενώ από πλευράς της λαρισαϊκής ομάδας σκόραραν από τα 11 μέτρα οι ι Μπιώτης, Γκρόζος, Κούρτι και Δημηνίκος. Έτσι, την πρόκριση πήραν οι φιλοξενούμενοι στην επόμενη φάση, όπου θ’ αντιμετωπίσουν τον πρωταθλητή Στ. Ελλάδας.

Η ομάδα του 2ου ΓΕΛ Ν. Ιωνίας Βόλου
Το 7ο ΕΠΑΛ Λάρισας

Στιγμιότυπα από την αναμέτρηση:

2ο ΓΕΛ Ν. Ιωνίας Βόλου (Διαμαντοπούλου): Παπαθανασίου, Αλεξιάδης, Αποστόλου, Βαμβακάς, Γκίρδας, Γκουγκουλής, Ιωαννίδης, Καπετάνος, Νικούδης, Νταβλαμάνος, Ρίσκος. Αγωνίστηκαν επίσης οι: Θωμαΐδης και Μπεδινάκης.

7ο ΕΠΑΛ Λάρισας (Καμάκας): Μπαρούτας, Μαξακούλη, Τσιπλικιάρης, Τσούτσος, Νικολακούλης, Διβανές, Κούρτι, Παπαδάκος, Βογιατζάκης, Μανάκας, Αρχοντής. Αγωνίστηκαν επίσης οι: Γκρόζος, Μπιώτης και Δημηνίκος.

Χρυσόστομος Τρίμμης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.