Ευχές Τσιμπανάκου, Τσεκούρα και Αμανατίδη (video)

Τις δικές τους ευχές έκαναν εκ μέρους της ποδοσφαιρικής ομάδας του Ολυμπιακού Βόλου τρεις άνθρωποι που έχουν σημαίνοντα ρόλο σ’ αυτή: ο Ευριπίδης Τσιμπανάκος, που έχει τον πρώτο λόγο στην ομάδα, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη και μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής του ποδοσφαιρικού τμήματος, Νίκος Τσεκούρας, και ο προπονητής Περικλής Αμανατίδης. Οι ευχές προβάλλονται σε βίντεο στο κανάλι του Ολυμπιακού Βόλου στο you tube.
Ο κ. Τσιμπανάκος ευχήθηκε: «Χρόνια πολλά με υγεία, να έχουμε γαλήνη στις ψυχές μας και το 2019 να μας βρει πρωταθλητές».
Ο κ. Τσεκούρας τόνισε: «Θέλω να ευχηθώ εκ μέρους όλου του διοικητικού συμβουλίου χρόνια πολλά, με υγεία, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία και το 2019 να είναι χρονιά ανόδου για την ποδοσφαιρική μας ομάδα, αλλά όλα τα άλλα τμήματα, γιατί ο Ολυμπιακός Βόλου είναι μία μεγάλη οικογένεια, εύχομαι να πετύχουν τους στόχους τους».
Ο κ. Αμανατίδης ανέφερε: «Χρόνια πολλά σ’ όλον τον κόσμο, στους φιλάθλους μας, υγεία πάνω απ’ όλα και να έρθουν τα καλύτερα την επόμενη χρονιά γι’ αυτούς. Αυτό που θα μετρήσει για τον Ολυμπιακό Βόλου είναι η επίτευξη των στόχων μέσα από μία σκληρή δουλειά και από μία διαδικασία που θα ευχαριστήσει όλους. Καλές γιορτές σε όλους».
Δείτε το βίντεο:

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.