Έναν καλύτερο Ολυμπιακό Βόλου περιμένει ο Βασίλης Βούζας

Δουλειά και συγκρατημένη αισιοδοξία για τους «ερυθρόλευκους»

Η ισοπαλία 1-1 στην έδρα του Απόλλωνα Λάρισας έδωσε μία μικρή βαθμολογική ανάσα στον Ολυμπιακό Βόλου, ενώ η εμφάνιση των «ερυθρόλευκων» στο δεύτερο μέρος της αναμέτρησης άφησε υποσχέσεις για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Ο ίδιος ο τεχνικός του Ολυμπιακού Βόλου, Βασίλης Βούζας εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι η ομάδα μπορεί να εμφανιστεί καλύτερη στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

«Έχουμε ένα θετικό αποτέλεσμα, που είναι πολύ σημαντικό για την ψυχολογία μας και φεύγουμε από το γήπεδο ικανοποιημένοι, ειδικά με το δεύτερο ημίχρονο, έχοντας καλή απόδοση και παίζοντας σωστό ποδόσφαιρο. Είχαμε ευκαιρίες να πετύχουμε και δεύτερο γκολ, αλλά για διάφορους λόγους αυτό δεν έγινε. Δεν είχαμε και την τύχη με το μέρος μας και η εκτελεστική ικανότητα δεν ήταν η αρμόζουσα» ανέφερε μετά το τέλος της αναμέτρησης ο προπονητής της βολιώτικης ομάδας, για να συμπληρώσει: «Κρατάμε την εμφάνιση, την είσοδο στην ομάδα 2-3 παικτών που ήρθαν στη μεταγραφική περίοδο (σ.σ. του χειμώνα) και δείχνουν ότι προσαρμόστηκαν γρήγορα και θα μας βοηθήσουν. Συνεχίζουμε τώρα με το επόμενο παιχνίδι, μέσα στην έδρα μας, έχοντας μία ολόκληρη εβδομάδα να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν καλύτεροι και να διορθώσουμε κάποια λάθη που κάνουμε. Πάλι δεχθήκαμε γκολ στο 3ο-4ο λεπτό από μία αδράνεια της άμυνας. Είναι προβλήματα όμως που λύνονται, εφόσον τα κατανοήσουν οι παίκτες και δουλέψουν πάνω σ’ αυτά».

Ο Βασίλης Βούζας εξάλλου συνέχισε για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Λάρισας, λέγοντας ότι: «Περιμέναμε ότι θα βρούμε μία ομάδα που αμύνεται με συμπαγή διάταξη και δεν θα έχουμε πολλές ευκαιρίες. Δεχθήκαμε και το γκολ στο πρώτο μέρος και αυτό μας προβλημάτισε περισσότερο. Αλλά αλλάζοντας τη διάταξη και κάποια πρόσωπα η ομάδα στο δεύτερο μέρος έπαιξε σωστά, έβγαλε φάσεις και ίσως θα μπορούσαμε να έχουμε πάρει και τη νίκη, έχοντας μόλις δύο περιπτώσεις στο δεύτερο μέρος που βρεθήκαμε σε κίνδυνο. Είμαστε αισιόδοξοι και έρχονται συνεχώς ποδοσφαιριστές, που δείχνουν ότι θα βοηθήσουν αρκετά και θα βελτιώσουν την εικόνα της ομάδας για να παίρνουμε θετικά αποτελέσματα από εδώ και στο εξής».

Σειρά τώρα για τον Ολυμπιακό Βόλου παίρνει η εντός έδρας αναμέτρηση του ερχόμενου Σαββάτου 5 Φεβρουαρίου, με αντίπαλο τον ΟΣΦΠ Β’, την ώρα πάντως που το βολιώτικο σύνολο έχει και… χρωστούμενα με παιχνίδια που έχουν αναβληθεί λόγω κρουσμάτων covid. «Με μία εβδομάδα διαθέσιμη θα μπορούμε να δουλέψουμε καλύτερα με τα παιδιά να καλούνται να προσαρμοστούν, ερχόμενα από διάφορες χώρες» τόνισε επίσης ο Βασίλης Βούζας για να ολοκληρώσει: «Μερικοί δεν έχουν αγωνιστικό ρυθμό, έχοντας σταματήσει εδώ και έναν μήνα στα προηγούμενα πρωταθλήματά τους, αλλά έπαιξαν 90 λεπτά και ήταν πολύ καλοί. Με περισσότερη προπόνηση και με μεγαλύτερο βαθμό προσαρμογής και ενσωμάτωσής τους θα είμαστε πάρα πολύ ανταγωνιστικοί, παίζοντας καλύτερο ποδόσφαιρο και με στόχο περισσότερους βαθμούς».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.