Ρέιτσελ Νταϊάνα Νόιμαν η νέα τερματοφύλακας του Βόλος 2004

Ενίσχυση από ΗΠΑ για την εστία της βολιώτικης ομάδας

Μετά τη Σέρβα Μίλιτσα Μπάμπιτς, μία ακόμη αλλοδαπή παίκτρια εντάσσεται στο σύνολο ποδοσφαίρου Γυναικών του Βόλος 2004, με την Αμερικανίδα Ρέιτσελ Νταϊάνα Νόιμαν να αποτελεί πλέον μέλος της ομάδας και να έχει ήδη τεθεί στη διάθεση της προπονήτριας Έλενας Κουσκούνη.

Νεαρή σε ηλικία, 23 ετών, η Νιούμαν περνάει για πρώτη φορά στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, αφού τα τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στο κολεγιακό πρωτάθλημα των ΗΠΑ, με την ομάδα του Palm Beach Atlantic University, ενώ για λίγο αποτέλεσε μέλος των Central Florida Crusaders. Σίγουρα δεν έχει την ευρωπαϊκή εμπειρία, ωστόσο τα μέλη της διοίκησης και του τεχνικού επιτελείου του Βόλος 2004 είδαν ότι διαθέτει το ταλέντο και τις ικανότητες για να υπερασπιστεί την εστία της ομάδας, στο απαιτητικό (ειδικά φέτος) πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής Γυναικών.

Έτσι, συμπληρώνεται το παζλ του φετινού Βόλος 2004, που ακόμη βέβαια δεν έχει μπει σε αγωνιστική δράση, αφού εξαιτίας των πλημμυρών, αναβλήθηκε και το ματς της πρεμιέρας με αντίπαλο τον ΟΦΗ. Αυτό αναμένεται να οριστεί κάποια στιγμή μεσοβδόμαδα, ενώ ουσιαστικά το πρώτο παιχνίδι για τις Βολιώτισσες θα διεξαχθεί στις 14 Οκτωβρίου, με αντίπαλο τις Σειρήνες Γρεβενών εκτός έδρας.

Χρυσόστομος Τρίμμης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.