Ενίσχυση από Ρωσία για την Αργώ Βόλου!

Στη βολιώτικη ομάδα βόλεϊ γυναικών η Πωλίνα Προκουντίνα

Μία σημαντική μεταγραφή και την τελευταία ενόψει της φετινής μεταγραφικής περιόδου είχε προαναγγείλει η διοίκηση της ομάδας βόλεϊ Γυναικών της Αργούς Βόλου, με την ανακοίνωση να προκαλεί σίγουρα εντύπωση. Έτσι, στο δυναμικό του συλλόγου εντάσσεται πλέον η Ρωσίδα Πωλίνα Προκουντίνα, με το βιογραφικός της να είναι άκρως ενδιαφέρον.

Έχοντας γεννηθεί στη Μόσχα τον Δεκέμβριο του 1998, η ύψους 1.91 μ. Πωλίνα Προκουντίνα αγωνίζεται ως ακραία και έχει υπάρξει παίκτρια της Διναμό Μόσχας, προτού μετακομίσει στις ΗΠΑ για να αγωνιστεί στο πανεπιστημιακό πρωτάθλημα της χώρας με τις ομάδες των Σίρακιουζ και Μπάφαλο για πέντε συνεχή έτη, ενώ απέκτησε και πτυχίο Ψυχολογίας.

Συγχρόνως, τα μέλη της Αργούς τονίζουν ότι: «Η απόκτηση ξένης αθλήτριας και μάλιστα από χώρα με μεγάλη κουλτούρα και παράδοση στο άθλημα, αποτελεί ένα σημαντικότατο εγχείρημα που πραγματοποιήθηκε χάρη στη σημαντική βελτίωση της οργανωτικής δομής του Συλλόγου. Με την προσθήκη της Ρωσίδας αθλήτριας στις τάξεις της Αργούς, προσδοκούμε να δώσει άλλη μορφή στο αγωνιστικό στυλ της γυναικείας ομάδας και να αποτελέσει το παράδειγμα για τις μικρότερες αθλήτριες».

Συνέχεια στις προσθήκες
Η μεταγραφή της Προκουντίνα είναι λοιπόν η τελευταία, ωστόσο η Αργώ καλωσόρισε στις τάξεις της προηγουμένως δύο ακόμη αθλήτριες.

Συγκεκριμένα, στην ομάδα εντάχθηκε η Αθηναία Δανάη Τασιοπούλου, που σπουδάζει στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Γεννηθείσα το 2003 και ύψους 1,80 μ., έχει υπάρξει μέλος του Ηρακλή Αγίου Δημητρίου και των αναπτυξιακών ομάδων του Παναθηναϊκού.

Παράλληλα, μέλος της Αργούς αποτελεί πλέον η Λαμιώτισσα κεντρική Δέσποινα Παπαμίχου, γεννηθείσα το 2003 και ύψους 1,80 μ. Έχει αποτελέσει παίκτρια του ΑΟ Λαμίας, και θα ενισχύσει και την ομάδα νεανίδων του Βόλου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.