Ενίσχυση με Βαρουξάκη για τον Θησέα Αγριάς

Η τελευταία προσθήκη στην επίθεση

Τον επιθετικό που θα ολοκληρώσει το παζλ για τον φετινό Θησέα Αγριάς περίμενε ο προπονητής της ομάδας Κώστας Σταματίου, βρίσκοντας την κατάλληλη λύση στο πρόσωπο του 29χρονου Κρητικού φορ Γιάννη Βαρουξάκη που αποτελεί πλέον μέλος της ομάδας, και ενισχύοντας σημαντική τη γραμμή κρούσης των «πρασίνων».

Ο Βαρουξάκης έχει ένα πλούσιο βιογραφικό, με παρουσία ακόμη και σε ομάδα του εξωτερικού, έχοντας κλείσει την περασμένη αγωνιστική περίοδο ως μέλος της ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ στην Κρήτη, πετυχαίνοντας μάλιστα και οκτώ τέρματα, αφού πραγματοποίησε μία εξαιρετική χρονιά. Μάλιστα, το καλοκαίρι το όνομά του καταγράφεται στα μεταγραφικά σενάρια για αρκετές κρητικές ομάδες, ενώ ανακοινώθηκε το καλοκαίρι και από τη Σπάθα Κολυμβαρίου, στη συνέχεια και πάλι από την ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ. Τελικά επαγγελματικοί λόγοι τον φέρνουν πλέον στη Μαγνησία, και έτσι ο Θησέας Αγριάς δεν έχασε την ευκαιρία για να τον εντάξει στο δυναμικό του.

Όπως προαναφέραμε, το ποδοσφαιρικό βιογραφικό του Βαρουξάκη είναι αρκετά πλούσιο, έχοντας ξεκινήσει από τις ακαδημίες του ΟΦΗ και έχοντας αγωνιστεί επίσης σε Απόλλωνα Καλαμαριάς, Πανσερραϊκό, Χανιά, Κισσαμικό, Δωτιέα Αγιάς, στις αγγλικές Weston Super Mare AFC και Bishop’s Stortford, όπως και στους ΑΟ Παλαιοχώρας, Χαραυγιακό, και Ναυπακτιακό.

Η προσθήκη του Βαρουξάκη δίνει επιπλέον λύσεις λοιπόν στην επιθετική γραμμή του Θησέα, περιμένοντας και αυτός την έναρξη της Γ’ Εθνικής.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.