Επαφές για συλλογική προσπάθεια και στήριξη

Για το άμεσο μέλλον του Ολυμπιακού Βόλου στη Γ’ Εθνική

Δεν προέκυψε κάποια ανακοίνωση για τα αποτελέσματα της σύσκεψης του ΔΣ το απόγευμα της Δευτέρας 23/05 από πλευράς ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου, και ούτε αναμένεται να υπάρξει, εκτός και αν προκύψει κάποια συγκλονιστική εξέλιξη, που θ’ «αναγκάσει »Πιθανότατα πάντως η γενική συνέλευση του ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου θα πραγματοποιηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο του Ιουνίου, ώστε εκεί να αποκρυσταλλωθούν όλα τα δεδομένα και για τον κόσμο και τα εγγεγραμμένα μέλη και να ληφθούν οι σχετικές αποφάσεις για το μέλλον του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Από πλευράς μελών του ΔΣ δεν γίνεται πάντως λόγος για καμία γραπτή πρόταση από πλευράς υποτιθέμενου ενδιαφερόμενου. Αντίθετα, ο δρόμος της συνένωσης δυνάμεων μοιάζει να είναι πιο ανοιχτός για όλους. Δύσκολα όπως έχει τονίσει και το «Magnesiasports» αλλά και φαίνεται ότι έχουν αντιληφθεί οι διοικούντες, θα βρεθεί κάποιος που θ΄ αναλάβει 100% μόνος του το βάρος της όλης προσπάθειας, ώστε ο Ολυμπιακός Βόλου να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στη Γ’ Εθνική της περιόδου 2022-23, που παράλληλα να πληροί την ίδια στιγμή τα κριτήρια των «ερυθρόλευκων» για να του δοθεί μία τέτοια ευθύνη. Άλλωστε, εξ αρχής έχουν κοστολογηθεί κάποια βασικά πράγματα για την επόμενη χρονιά, η οποία είναι πραγματικά απαιτητική, ειδικά αν ο Ολυμπιακός Βόλου θέλει να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο.

Πόσο εύκολο είναι να βρεθούν κάποιοι «χορηγοί» που θ’ αναλάβουν να στηρίξουν την προσπάθεια, ειδικά στη Γ’ Εθνική, με τον καθένα να εκφράζει με διαφορετικό ποσό την ενίσχυσή του; Αυτό μόνο οι διοικούντες του ΑΣ μπορούν να το ξέρουν, και για να μην βρεθούν προ δυσάρεστων εκπλήξεων έχουν ήδη διερευνήσει το έδαφος και εκτός Βόλου και Μαγνησίας. Άλλωστε, όπως έχουμε αναφέρει ξανά, η οικονομική συγκυρία σε καμία περίπτωση δεν είναι καλή, και ήδη σε κάποιες ομάδες που επίσης υποτίθεται ότι θα πάρουν μέρος στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής αναζητούν διοικήσεις και παράγοντες γιατί οι τωρινοί δεν προτίθενται να συνεχίσουν να προσ

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.