Επικράτησε με 1-2 των Σελλάνων ο Ολυμπιακός Β.

Με μία αρκετά καλή εμφάνιση στο γήπεδο των Καλογραιανών Καρδίτσας, ο Ολυμπιακός Βόλου, όντας καλύτερος του Α.Ο. Σελλάνων, πήρε τη φιλική νίκη με σκορ 1-2 χάρη σε τέρματα των Σερτζίνιο (17’) και Σαχινίδη (20’) στο πρώτο μέρος, με τους γηπεδούχους να μειώνουν ένα πεντάλεπτο πριν το τέλος με τον Τζέκο.

Ο Περικλής Αμανατίδης εκτός της επιλογής στο βασικό σχήμα του Παλιούρα κάτω από τα δοκάρια, δοκίμασε ως αριστερό μπακ στην άμυνα τον Ρόκα, που είχε στην απέναντι πλευρά τον Σάββα, ενώ στόπερ ήταν οι Νόνης και Λεάντρο Πίντο. Στο κέντρο Ναζίμ και Σκοπελίτης ήταν οι αμυντικοί μέσοι, ενώ πίσω από τον φορ Σαχινίδη κινούνταν στα άκρα οι Ζγκούρι (αριστερά) και Φλίγκος (δεξιά) και ο Σερτζίνιο στον άξονα.

Το παιχνίδι δεν ξεκίνησε καλά για τον Ολυμπιακό Βόλου, αφού στο 5’ ο Φλίγκος σφάδαζε από τον πόνο μετά από πολύ δυνατό μαρκάρισμα του Αρχοντή με τις τάπες πάνω από τον αστράγαλο και αποχώρησε, με τον Λώττα να παίρνει τη θέση του, κάτι που έφερε τον Σερτζίνιο στα άκρα.

Πάντως, ο Ολυμπιακός Βόλου κατόρθωσε να μπει μπροστά στο σκορ με ένα φοβερό σουτ του Σερτζίνιο στο 17’ εκτός περιοχής μετά από κακή απομάκρυνση της άμυνας των γηπεδούχων σε στημένη φάση. Τρία λεπτά αργότερα (20’) ο Λώττας εκτέλεσε κόρνερ και  Σαχινίδης ανενόχλητος στη μικρή περιοχή έκανε με κεφαλιά το 0-2. Μάλιστα οι φιλοξενούμενοι παραλίγο να πετύχουν και τρίτο γκολ πολύ γρήγορα σε διπλή μεγάλη ευκαιρία. Ο Σαχινίδης στο 22’ σε τετ-α-τετ νικήθηκε από τον Παπαδόπουλο, ο οποίος και σε δεύτερη προσπάθεια του Ζγκούρι, που πήρε το ριμπάουντ, απέκρουσε σε κόρνερ.

Μετά το εκρηκτικό διάστημα του Ολυμπιακού Β., μέχρι το ημίχρονο δε σημειώθηκαν πολλές φάσεις. Στο 26’ τα Σέλλανα φάνηκαν επικίνδυνα με την κεφαλιά του Αρχοντή μετά από φάουλ του Μπιτέλη, αλλά ο Παλιούρας μπλόκαρε, ενώ λίγο έξω πέρασε το απευθείας εκτελεσμένο φάουλ του Λώττα στο 45’.

Στο δεύτερο μέρος, όπως ήταν φυσικό, έγιναν και πολλές αλλαγές, με τον Ολυμπιακό και πάλι να πατά στο μεγαλύτερο μέρος και πάλι καλύτερα. Στο 65’ ο Παλιούρας ενήργησε θετικά στην προσπάθεια του Τζέκου και μπλόκαρε, ενώ  στο 68’ χάθηκε διπλή ευκαιρία για τον Ολυμπιακό Βόλου: ο Ναζίμ σούταρε, ο Π. Παπαδόπουλος απέκρουσε, κάτι που επανέλαβε και στο σουτ του Κόλα, στον οποίον πήγε η μπάλα. Δέκα λεπτά μετά, στο 78’, ο Ταμπά είχε μία τελική προσπάθεια, με την κεφαλιά του να φεύγει άουτ.

Τα Σέλλανα μπήκαν ξανά στο παιχνίδι στο 85’ με εύστοχη κεφαλιά του Τζέκου μετά από σέντρα του Χαντζή και μάλιστα ο σκόρερ παραλίγο να κάνει για δεύτερη φορά τη ζημιά στο 90’ με νέα κοντινή κεφαλιά έπειτα από φάου του Τσιρογιάννη, ωστόσο η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι.

Α.Ο. ΣΕΛΛΑΝΩΝ: Π. Παπαδόπουλος, Τζάνης (70′ Τσιρογιάννης), Μπούσδρας, Αρχοντής (78′ Κούρκουλας), Παπαγεωργίου, Χάδιαρης (52′ Πατσαρούχας), Θεοδωρόπουλος (46′ Κοντός), Κόκκινος (46′ Χαντζής), Μπακρατσάς, Τζέκος, Μπιτέλης

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β.: Παλιούρας, Σάββας (82′ Μαργαρίτης), Νόνης (71′ Παπαϊωάννου), Λεάντρο Πίντο (85′ Πατσής), Νόνης, Ρόκας (60′ Παπουτσογιαννόπουλος), Ναζίμ, Σκοπελίτης (70′ Μπουτζίκος), Σερτζίνιο (60′ Κόλα), Φλίγκος (5’ λ. τρ. Λώττας-90′ Καναβός), Ζγκούρι, Σαχινίδης (52′ Ταμπά)

 

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.