Επιμένει για Μιράντα, πολύ κοντά ο Σιαφά στη Νίκη Βόλου

Μετά τη συμφωνία με τον Δημητρίου

Όσον αφορά τις υπόλοιπες μεταγραφικές κινήσεις της Νίκης Βόλου, μετά τη συμφωνία με τον Κύπριο Αμυντικό Στέλιο Δημητρίου, φαίνεται ότι υπάρχει έντονη επιμονή από πλευράς Νίκης Βόλου για την περίπτωση του Χοσέτε Μιράντα, έχοντας στις τάξεις της τον παίκτη κατά την τελευταία αγωνιστική περίοδο, ενώ παράλληλα ο Όσκαρ Σιαφά είναι πιο κοντά απ’ ότι θα υπολόγιζε κανείς.

Για τον Μιράντα το δεδομένο είναι ότι αποτελεί παρελθόν από τη Χετάφε, και ομάδες της Segunda Division τον… καλοβλέπουν, ενώ προσφάτως η Marca ανέφερε ότι για την περίπτωσή του υπάρχει και ενδιαφέρον από ομάδα της Super League. Αυτό που δεν ανέφερε η ισπανική εφημερίδα στο ρεπορτάζ της ήταν το δεδομένο ενδιαφέρον από πλευράς Νίκης Βόλου…. Οι μέρες μάλιστα για την περίπτωση του Χοσέτε Μιράντα είναι κρίσιμες για τους «κυανόλευκους» και αν υπάρξει ανακοίνωση από πλευράς τους για τον παίκτη δεν θα πρέπει να φανεί σε κανέναν παράξενο…

Όπως παράξενο δεν θα πρέπει να φανεί και το αν θα υπάρξει ανακοίνωση για τον Όσκαρ Σιαφά. Η σχέση του με τον Χοσέτε Μιράντα παίζει τον ρόλο της, αφού και συμπατριώτες είναι, και φίλοι και μέλη της Εθνικής της Ισημερινής Γουινέας. Από την άλλη, είναι ένας επιθετικός που τον είχε προσέξει ήδη από την περασμένη αγωνιστική περίοδο ο Αλέκος Βοσνιάδης και θεωρεί ότι μπορεί να βοηθήσει επιθετικά, αν δουλέψει σωστά και οργανωμένα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.