Επιμένει για Πολίτη, «έκλεισε» Φιλιππόπουλο η Νίκη Βόλου

Σε συμφωνία με τον Λαρισαίο Παναγιώτη Φιλιππόπουλο (αριστερά) έφτασε η Νίκη Βόλου, ενώ παλεύει για το «ναι» του Μιχάλη Πολίτη
Ετοιμάζεται για μεταγραφή και για ανανεώσεις

Εδώ και δύο χρόνια παλεύει η Νίκη Βόλου για να επενδύσει στον Λαρισαίο σέντερ Παναγιώτη Φιλιππόπουλο, ωστόσο φαίνεται ότι μόλις φέτος τα κατάφερε!

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες ο 23χρονος σέντερ, που ξεκίνησε την πορεία του στο μπάσκετ από τον ΓΣ Νίκαιας Λάρισας για να βρεθεί στη συνέχεια στις εθνικές κατηγορίες με την ΑΕ Λάρισας, αποτελεί πλέον παίκτη της Νίκης Βόλου.

Ο Φιλιππόπουλος έχει αγωνιστεί επίσης στον ΓΣ Φαρσάλων πριν καταλήξει την τελευταία αγωνιστική περίοδο στον Φίλιππο Βέροιας και στην Α2 Εθνική Κατηγορία. Με ύψος 2,06 μ. ο Λαρισαίος καλαθοσφαιριστής μπορεί να προσφέρει λύσεις εντός ρακέτας, έχοντας ήδη εμπειρία στα εθνικά πρωταθλήματα μπάσκετ.

Την ίδια στιγμή, η Νίκη Βόλου αναζητεί σημαντική ενίσχυση στις θέσεις των γκαρντ, με έναν σκόρερ που μπορεί να προσφέρει πολλά, όπως έχει αποδείξει στις ομάδες που έχει αγωνιστεί μέχρι στιγμής.  Ο λόγος για τον Μιχάλη Πολίτη, στον οποίο οι διοικούντες της Νίκης Βόλου κατέθεσαν πρόταση συνεργασίας περιμένοντας την απάντησή του. Ωστόσο ο Πολίτης αποτελεί μεταγραφικό στόχο και άλλων ομάδων, ζυγίζοντας από την πλευρά του τα πράγματα και μελετώντας τις προτάσεις που έχει στα χέρια του. Έτσι, και με φόντο το ότι υπάρχει ακόμη χρόνος για όλους, ο έμπειρος γκαρντ περιμένει τα καλύτερα δυνατά δεδομένα για να λάβει την τελική του απόφαση.

Ακολουθούν μεταγραφή και ανανεώσεις

Οι ίδιες ασφαλείς πληροφορίες αναφέρουν ότι η Διοικούσα Επιτροπή της Νίκης Βόλου είναι κοντά στην ολοκλήρωση μίας ακόμη μεταγραφικής προσθήκης αλλά και μίας ανανέωσης συμφωνίας.

Η μεταγραφική προσθήκη αφορά τις θέσεις των ψηλών, και με την ολοκλήρωσή της η Νίκη Βόλου θα αποκτήσει επιπλέον εμπειρία ακόμη και από Α1 Εθνική…  Όσον αφορά τις ανανεώσεις, ήδη έχουν γίνει επαφές με παίκτες που λογίζονται ως βασικοί και σύντομα αναμένονται οι σχετικές ανακοινώσεις, αφού η πορεία των συζητήσεων εξελίσσεται ικανοποιητικά για όλες τις πλευρές.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.