Επιμένει στην αποχώρηση ο Ευριπίδης Τσιμπανάκος

Τσεκούρας: «Θα συζητήσουμε και θα κάνουμε όλες τις απαραίτητες ενέργειες»

Όσον αφορά τα διοικητικά του Ολυμπιακού Βόλου, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Ευριπίδης Tσιμπανάκος επανέλαβε σε ραδιοφωνική του τοποθέτηση ότι αποχωρεί από την ομάδα  με το που ολοκληρωθούν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις.

«Όποιος θέλει είμαι εδώ για να συζητήσουμε για το καλό του Ολυμπιακού Βόλου, χωρίς χρέη από το παρελθόν! Όλα μηδέν και όχι με προσφυγές, χρέη στην ΕΠΟ, σε ΙΚΑ και εφορία. Να την πάρει ένας την ομάδα, να την πάει ψηλότερα. Εγώ ετοιμάζω το έδαφος. Αυτήν τη στιγμή δεν υπάρχει καμία ενόχληση και καμία πρόταση. Εγώ είμαι κάθετος ότι μετά τις 27 του μηνός αποχωρώ από την ομάδα. Κουράστηκα» τόνισε ο κ. Τσιμπανάκος («Clasico», Βόλος 9.86), σημειώνοντας ότι, σχετικά με την αναδιάρθρωση, μέχρι στιγμής  ισχύει η δέσμευση Αυγενάκη. «Εμείς να είστε σίγουροι ασχολούμαστε όλη μέρα με αυτό» κατέληξε.

Στην ίδια συχνότητα, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Νίκος Τσεκούρας, ρωτήθηκε για την τοποθέτηση Τσιμπανάκου, σημειώνοντας μεταξύ άλλων τα εξής: «Ο ρόλος μας είναι υποστηρικτικός προς την ΠΑΕ, και δεν διοικούμε εμείς. Ο καθένας λέει την άποψή του και αν ο κ. Τσιμπανάκος έχει αποφασίσει να φύγει θα συναντηθούμε, θα μας πει αν η απόφασή του είναι οριστική και αν αποχωρήσει ο Ερασιτέχνης θα κάνει τις απαραίτητες ενέργειες για να βρεθεί επενδυτής. Αν δεν βρεθεί, θα δούμε τι θα κάνουμε. Θα τα καταφέρουμε όλα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.