Επίσημα στη Νίκη Βόλου και ο Περιστερίδης

Έχοντας ήδη πάρει μέρος σε κάμποσες προπονήσεις, και με τη συμφωνία να είναι δεδομένη, το μόνο που απέμενε ήταν η επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ Νίκη Βόλου για την έναρξη της συνεργασίας με τον τερματοφύλακα Κώστα Περιστερίδη.

Η ανακοίνωση αυτή εκδόθηκε τελικά σήμερα, και τονίζεται ότι ο 29χρονος Περιστερίδης κατάγεται από τα Χανιά. Αναφέρεται επίσης ότι έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην ομάδα της Ιωνίας Χανίων και, στη συνέχεια, μετακόμισε στην Ολλανδία, για λογαριασμό του Άγιαξ, όντας μέλος των μικρών του ηλικιακά ομάδων. Αργότερα, αγωνίστηκε σε δύο ομάδες της δεύτερης τη τάξει εθνικής κατηγορίας, στη Βόλενταμ και την Άλμερε Σίτι, έχοντας στο ενεργητικό του 10 συμμετοχές. Το 2012 «επαναπατρίστηκε» για λογαριασμό του Πανιωνίου, ενώ στην πορεία αγωνίστηκε ακόμα στον Πλατανιά και τον ΠΑΣ Γιάννινα, καταγράφοντας συνολικά 42 συμμετοχές στην πρώτη εθνική και μία στη δεύτερη.

Μάλιστα στην ανακοίνωση τονίζεται ότι ο Περιστερίδης το 2012 είχε κληθεί από τον Φερνάντο Σάντος, για το φιλικό της Εθνικής μας ομάδας με την αντίστοιχη της Ιρλανδίας, στο Δουβλίνο.

«Καλωσορίζουμε τον Κώστα στην ομάδα μας και του ευχόμαστε υγεία κι επιτυχίες με τα «κυανόλευκα» γάντια!» καταλήγει.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.