Νέα ήττα για τις νεάνιδες του Ολυμπιακού Βόλου

Προσπάθεια της Καραστάθη, ενώ τη μαρκάρει η Κωστογλίδου
Από τον Ηρακλή Κοζάνης με σκορ 45-52

Τρίτη ήττα σε ισάριθμα ματς για τον Ολυμπιακό Βόλου στην τελική φάση του πανελλήνιου πρωταθλήματος μπάσκετ Νεανίδων.  Για την 3η αγωνιστική του 1ου ομίλου οι ερυθρόλευκες έχασαν με 45-52 στο κλειστό της Καλαμαριάς από τον Ηρακλή Κοζάνης, με την Ελένη Παπαθανασίου, προπονήτρια της ομάδας, να δηλώνει: «Ήμασταν κατώτερες του αναμενομένου, πολύ άστοχες και το βασικό μας πρόβλημα είναι ότι κάποιες βασικές μας παίκτριες δίνουν πανελλαδικές εξετάσεις και πηγαινοέρχονται στον Βόλο, για να μη χάσουν τα τεστ».

Ο Ολυμπιακός Βόλου, που ως τέταρτος και τελευταίος του πρώτου ομίλου θα παίξει με τον τρίτο του δεύτερου αύριο Σάββατο (11/5) σε αγώνα κατάταξης, βρέθηκε πίσω  με μείον τέσσερα στο πρώτο μέρος και με μείον επτά στο 30’.

Μάλιστα, η διαφορά στην 4η περίοδο έφτασε και στους 13 πόντους υπέρ του Ηρακλή Κοζάνης (34-47) στα 7.22’ πριν τη λήξη).

Οι Βολιώτισσες αντεπιτέθηκαν και στα 2.43’ με τρίποντο η Σιουμουρέκη μείωσε στους έξι, ενώ η Νταϊάκη ακόμη περισσότερο με βολές στο 1.59’ (45-49). Ωστόσο, ως το τέλος οι ερυθρόλευκες δεν έβαλαν άλλον πόντο και δέχτηκαν τρεις, έναν από βολή της Τοπάλη για τεχνική ποινή στον πάγκο για διαμαρτυρία και ένα δίποντο της Παπαζήση-Ιωνά στα 13’’, για να διαμορφωθεί το τελικό αποτέλεσμα.

Ο Ολυμπιακός Βόλου ήταν πολύ άστοχος, κάτι που αποδεικνύουν τα 12/42 δίποντα και τα 3/22 τρίποντα.

Στο γήπεδο παραβρέθηκε και ο υφυπουργός Μακεδονίας-Θράκης και βουλευτής Κοζάνης, Στάθης Κωνσταντινίδης, ο οποίος παρακολούθησε τον αγώνα.

Δεκάλεπτα: 15-14, 24-28, 32-39, 45-52

Ολυμπιακός Βόλου (Παπαθανασίου-Δερβός): Μητραλή, Ράπτη 4, Μπασδέκη 2, Πολύζου 6, Τσομπανοπούλου 1, Σιουμουρέκη 9 (1), Καραστάθη 5,  Νταϊάκη 18 (2)

Ηρακλής Κοζάνης (Τοπάλης): Σπυριάδου, Σακίτα 2, Ζηντσιόβα 2, Γεωργάκα 8 (2), Γκούμα 4, Παπαζήση 22, Κωστογλίδου, Καραπάτσιου, Σούλο 1, Τοπάλη 13 (1).

Χρήστος Θανασούλης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.