Επιστροφές και νέες προσθήκες στο ρόστερ της Νίκης Βόλου

Το σενάριο επιστροφής του Γιώργου Μαυρογιάννη στις τάξεις της Νίκης Βόλου συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες επιβεβαίωσης
Για την ενίσχυση ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου

Mιας και άρχισαν οι ανακοινώσεις από πλευράς της ομάδας μπάσκετ της Νίκης Βόλου, η συνέχεια αναμένεται ενδιαφέρουσα, αφού διάφορα ονόματα παικτών φαίνεται ότι βρίσκονται στο μικροσκόπιο των «κυανόλευκων», με επιστροφές αλλά και νέες εμφανίσεις να έρχονται στο προσκήνιο.

Μιας και αναφερόμαστε σε επιστροφές, μετά από αυτή του Σπανόπουλου, ενδιαφέρον παρουσιάζει η ενδεχόμενη και πολύ πιθανή ένταξη του Γιώργου Μαυρογιάννη στη Νίκη Βόλου. Ο 32χρονος γκαρντ αγωνίστηκε την τελευταία διετία στον Βίκο Ιωαννίνων, και συμμετείχε ενεργά στην προσπάθεια της ηπειρώτικης ομάδας για άνοδο στη National League 1, ωστόσο δεν θα πρέπει να ξεχνά κανείς ότι πρόκειται για έναν παίκτη που έκανε τα πρώτα μπασκετικά βήματά του στη Νίκη Βόλου, από την ηλικία μόλις των έξι ετών. Έχει μάλιστα υπάρξει και διεθνής με τις ηλικιακές εθνικές ομάδες, ενώ έχει αγωνιστεί επίσης σε Φίλιππο Βέροιας, ΟΦΗ, Μαχητές Πεύκων, ΑΣ Καρδίτσας, Αίολο Τρικάλων και Λεύκιππο Ξάνθης. Αξίζει να σημειωθεί ότι και τα προηγούμενα καλοκαίρια το όνομα του Μαυρογιάννη αναφερόταν στα μεταγραφικά σενάρια για τη Νίκη Βόλου, και οι πιθανότητες να επιβεβαιωθεί το φετινό σενάριο μοιάζουν ιδιαίτερα αυξημένες.

Ένας άλλος γκαρντ που φαίνεται ότι απασχολεί τη Νίκη Βόλου είναι ο Κώστας Νυδριώτης, που την τελευταία χρονιά αγωνίστηκε στη NL2 με τον Ολυμπιακό Βόλου κάνοντας καλές εμφανίσεις. Έχοντας οργανωτικές αλλά και επιθετικές ικανότητες, ο συγκεκριμένος παίκτης δείχνει να έχει προοπτική και να μπορεί να δώσει λύσεις στη Νίκη την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Ωστόσο δεν φαίνεται να υπάρχουν οριστικές εξελίξεις για τη συγκεκριμένη περίπτωση, κάτι που θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες ημέρες.

Τέλος, με τον Μιχάλη Πολίτη να αποχαιρετά διαδικτυακά τον ΓΣ Αλμυρού, θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη η επιστροφή του στις τάξεις της Νίκης Βόλου για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Χρυσόστομος Τρίμμης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.