Eπιστροφή Σπυριδόπουλου αντί Μπέου στην προεδρία του ΝΠΣ Βόλος!

Αντιπρόεδρος ο Νίκος Βαβανέλος-Μέλος ο Νίκος Μπέος

Με τον Αχιλλέα Μπέο να έχει δηλώσει ότι αποχωρεί από τη διοίκηση και την προεδρία της ΠΑΕ ΝΠΣ Βόλος για ακόμη μία φορά, ήρθαν στο προσκήνιο και αλλαγές στο διοικητικό σχήμα, με ένα πρόσωπο από το παρελθόν να κάνει την εμφάνισή του. Έτσι σύμφωνα με το ΓΕΜΗ από την Παρασκευή 1 Μαρτίου ο Γιώργος Σπυριδόπουλος αναλαμβάνει και πάλι την προεδρία των «κυανέρυθρων»!

Πρόκειται για τον άνθρωπο που το καλοκαίρι του 2017 ήταν ο πρώτος πρόεδρος του ΝΠΣ Βόλος, όταν έγινε η μεταφορά του ΑΦΜ της Πύδνας Κίτρους στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας, ενώ στη θέση αυτή παρέμεινε μέχρι και τον Ιούλιο του 2020, υποστηρίζοντας σε ανακοίνωσή του ότι στόχος αρχικά ήταν η συνένωση της Νίκης και του Ολυμπιακού Βόλου, αλλά είδε όπως σημείωνε ο ίδιος τότε αντιδράσεις λόγω ιδιοτέλειας είτε λόγω οράματος και γνώσης της πραγματικότητας!

Η ουσία είναι ότι ο Γιώργος Σπυριδόπουλος επέστρεψε στην προεδρία του ΝΠΣ Βόλος, με την ιδιότητα του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου στην ΠΑΕ, ενώ αντιπρόεδρος αναλαμβάνει ο Νίκος Βαβανέλος. Στα μέλη προστίθεται ο Νίκος Μπέος, γιος του μέχρι πρότινος προέδρου Αχιλλέα Μπέου, ενώ συνεχίζουν και οι Παναγιώτης Λούτσος, Νίκος Βαβανέλος, Νίκος Ιμεράι, Κων/νος Νταόπουλος, Στέλιος Βούλγαρης, Απόστολος Σκαφίδας και Δημήτρης Παστελάκος.

Σύμφωνα με το ΓΕΜΗ, η εκλογή του νέου ΔΣ της ΠΑΕ ΝΠΣ Βόλος έγινε στις 27 Φεβρουαρίου 2024, η συγκρότηση την 1η Μαρτίου, ενώ η θητεία λήγει στις 26 Φεβρουαρίου του 2027.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.