Επιθετική ενίσχυση με τον Σενεγαλέζο Μεντί για τη Δήμητρα

Ο Μεντί μαζί με τον πρόεδρο και αντιπρόεδρο της Δήμητρας, κ.κ. Δεληζήση και Ντόντη
Την  απόκτηση του 29χρονου Σενεγαλέζου επιθετικού Κριστιάνο Μεντί ανακοίνωσε η Δήμητρα Ευξεινούπολης. Ο παίκτης ανήκε πέρσι στον Διαγόρα Ρόδου, αλλά δεν αγωνίστηκε καθόλου, αφού στα τέλη Σεπτεμβρίου είχε έναν σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο.
Έχει φορέσει τη φανέλα του Βύζαντα Μεγάρων στη Football League, του Αλμωπού Αριδαίας δύο φορές στη Γ’ Εθνική, μετά από “διάλειμμα” ενός εξαμήνου στον Ηρακλή Θεσσαλονίκης (Γ’ Εθνική), και του Διαγόρα Ρόδου σε Γ’ Εθνική και Football League για ενάμισι έτος. Ήρθε για πρώτη φορά στη χώρα μας το 2013-14 και επέστρεψε το 2017-18, αλλάζοντας μέχρι το 2019 ομάδα ανά εξάμηνο.
Ο Σενεγαλέζος έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις: «Πιστεύω ότι θα πάνε όλα καλά και θα πετύχουμε τους στόχους μας. Θέλω να μάθω περισσότερα για τη νέα μου ομάδα. Είμαι χαρούμενος, γι’ αυτό και θα τα δώσω όλα, για να πετύχουμε με τη βοήθεια των συμπαικτών μου. Αγωνίζομαι ως επιθετικός, αλλά μπορώ να παίξω και στα άκρα της επίθεσης. Εδώ ήρθα, για να βάλω γκολ. Σημασία έχει να καταφέρουμε να πετύχουμε τον στόχο μας».
Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.