ΕΠΟ: «Το θέμα του Μητρώου μόλις αρχίζει-Έναρξη στα πρωταθλήματα άμεσα»

Με εκπεφρασμένη τη μαζική θέληση για επιστροφή στην αγωνιστική δραστηριότητα

Στην επίσημη ανακοίνωση της άρσης της αναστολής δράσης στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα προχώρησε η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, τονίζοντας όμως ότι το θέμα του Μητρώου δεν κλείνει εδώ, προαναγγέλλοντας έναν νέο κύκλο συζητήσεων με την απέναντι πλευρά…

Η απόφαση αναφέρει τα εξής: «Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ κατά την σημερινή της συνεδρίαση έλαβε την ακόλουθη απόφαση.

Τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα της χώρας να επαναρχίσουν άμεσα, έπειτα και από την εκπεφρασμένη επιθυμία πολλών σωματείων, παραγόντων, γονέων και αθλητών να επιστρέψουν σε αγωνιστική δραστηριότητα.

Τονίζεται, ωστόσο, ότι για την ΕΠΟ, το όλο θέμα του Μητρώου Αθλητικών Σωματείων δεν τελειώνει σήμερα, αλλά μόλις αρχίζει».

Παράλληλα, η ΕΠΟ ανακοίνωσε τη σύγκληση Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης. Συγκεκριμένα έκανε γνωστό ότι την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου στις 09:30 θα πραγματοποιηθεί σε αίθουσα του ξενοδοχείου GRAND HYATT ATHENS (Λεωφ. Συγγρού 115) Έκτακτη Γενική Συνέλευση των Ενώσεων Μελών της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας. Στην περίπτωση που δεν υπάρξει απαρτία, η Συνέλευση θα συγκληθεί, χωρίς άλλη ειδοποίηση, στις 10:30 της ίδιας μέρας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.