ΕΠΣ Θεσσαλίας: «Πονοκέφαλος» για τις αναβολές-Τα χρωστούμενα παιχνίδια

Αναζητά ημερομηνίες για τη διεξαγωγή αγώνων

Άρχισαν να μαζεύονται τα χρωστούμενα στα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Θεσσαλίας, αφού δύο ακόμη παιχνίδια προστέθηκαν στη λίστα αυτών που δεν άρχισαν ποτέ ή διακόπηκαν, με αποτέλεσμα να χρειάζεται και πάλι ορισμός…

Το πρόγραμμα βέβαια δεν είναι καθόλου εύκολο να προσαρμοστεί, αφού λίγες είναι οι αγωνιστικές εβδομάδες μετά τις εορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, ενώ αρχίζει και η δράση των Μικτών, με αποτέλεσμα κάποιες ομάδες να μην μπορούν να δώσουν μεσοβδόμαδα παιχνίδια, όπως είναι η Αγία Παρασκευή, αφού παίκτες της είναι στην αποστολή της ΕΠΣΘ. Αξίζει ν’ αναφέρουμε ότι οι Μικτές ΕΠΣ Θεσσαλίας Κ15 και Κ17 αρχίζουν την αγωνιστική τους δραστηριότητα την ερχόμενη Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου, απέναντι στη Μικτή Φθιώτιδας (στις 12:00 η Κ15 και στις 14:30 η Κ17).

Τα χρωστούμενα λοιπόν έχουν ως εξής: Ο ΑΟ Σκιάθου έχει να δώσει παιχνίδι στην έδρα του με την Αγία Παρασκευή που δεν είχε μπορέσει να ταξιδέψει για το νησί των Βορείων Σποράδων, ενώ καλείται να αντιμετωπίσει εκτός έδρα την ΑΕ 2002. Η Αγία Παρασκευή έχει και το παιχνίδι με τον Σαρακηνό, αφού το περασμένο Σάββατο 18/12 ο… αέρας έπαιρνε την μπάλα και μόνο ποδόσφαιρο δεν μπορούσε να παιχτεί!

Όσον αφορά τη Β’ ΕΠΣΘ η Σκόπελος δεν είχε μπορέσει να ταξιδέψει για τον Βόλο και για το παιχνίδι με τους Νέους Αγίας Άννας, ενώ η αναμέτρηση ανάμεσα σε Αχιλλέα Αχιλλείου και Χλόη δεν πραγματοποιήθηκε λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού.

Παράλληλα, για να βγουν τα εξ αναβολής θα πρέπει να υπολογίσει κανείς και τα παιχνίδια κυπέλλου. Ήδη η ΕΠΣ Θεσσαλίας αποφάσισε την Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου να διεξαχθεί το παιχνίδι ανάμεσα σε Πρωτεσίλαο Πτελεού και Αίαντα Σούρπης (με ώρα έναρξης τις 14:30), ενώ στις 05/01/22 πιθανότατα θα έχουμε κι άλλες αναμετρήσεις στο πρόγραμμα. Από την άλλη, κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος (το αντίθετο μάλιστα…) ότι δεν θα προκύψουν κι άλλες αναβολές μέχρι την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας των πρωταθλημάτων.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.