Έστω και αγχωτικά, 2-1 ο Ολυμπιακός Βόλου τον Αστέρα Ριζομύλου

Προσπάθεια του Σέττου στο σημερινό παιχνίδι
Έκαναν το 4x4 οι «ερυθρόλευκοι»

Σε ένα παιχνίδι που δεν ήταν και το πιο ποιοτικό, ο Ολυμπιακός Βόλου συνέχισε με νίκες στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΘ, αφού επικράτησε έστω και αγχωτικά 2-1 σε βάρος του Αστέρα Ριζομύλου και πλέον η σκέψη όλων στρέφεται στο παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Θησέα Αγριάς.

Η ισοφάριση του Αστέρα Ριζομύλου στο τέλος του πρώτου μέρους έφερε εκνευρισμό στην ανάπαυλα, αλλά νωρίς στο δεύτερο μέρος οι «ερυθρόλευκοι» πήραν και πάλι το προβάδισμα, το οποίο κράτησαν μέχρι τέλους. Πάντως, οι γηπεδούχοι είχαν την κατοχή, ο Αστέρας Ριζομύλου έψαξε τις αντεπιθέσεις, αλλά και πάλι η αναμέτρηση δεν είχε και τόσο ρυθμό, δεν έλειψαν τα… νωθρά διαστήματα και από την άλλη οι τελικές φάσεις ήταν σχετικά λίγες.

Ρεπορτάζ: Χρυσόστομος Τρίμμης

Ο Ολυμπιακός Βόλου φάνηκε να πιέζει περισσότερο στην αρχή, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που είχαν την πρώτη ουσιαστική ευκαιρία στο 11′, όταν μετά από κόντρες η μπάλα έφτασε στον Γερολυμάτο, που σούταρε για να αναγκάσει τον Σταυράκη να διώξει σε κόρνερ.

Τελικά το 1-0 για τον Ολυμπιακό Βόλου ήρθε στο 19′, με τους γηπεδούχους να έχουν κερδίσει το κόρνερ, το οποίο εκτέλεσε ο Πετράκος, και ο Κούλπας σηκώθηκε την κατάλληλη στιγμή, για να στείλει την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα με κεφαλιά.

Αν και ο Ολυμπιακός Βόλου φάνηκε να έχει τον έλεγχο του αγώνα, δεύτερο γκολ δεν ερχόταν. Από την άλλη, ο Αστέρας Ριζομύλου δεν περιορίστηκε στα αμυντικά του καθήκοντα και έψαχνε την αντεπίθεση. Τελικά στο 48′ έγινε ζημιά για τον Ολυμπιακό Βόλου, αφού ο Χρόνης εκτέλεσε το φάουλ από την αριστερή πλευρά της μεγάλης περιοχής του Σταυράκη, καταφέρνοντας να στείλει την μπάλα στα δίχτυα των γηπεδούχων, για να κάνει το 1-1, με τον διαιτητή να σφυρίζει την ολοκλήρωση του πρώτου μέρους στη σέντρα.

Ξανά προβάδισμα ο Ολυμπιακός Βόλου

Ο Ολυμπιακός Βόλου έψαξε στη συνέχεια το γρήγορο γκολ που θα του έδινε και πάλι το προβάδισμα, και στο 54′ ο διαιτητής υπέδειξε πέναλτι σε χέρι του Χρόνη. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Πετράκος και έτσι έκανε το σκορ 2-1 υπέρ των “ερυθρολεύκων”.

Ενα σουτ του Σεφερκόλι στο 58′ δεν ανησύχησε τον Σταυράκη, ενώ ένα λεπτό αργότερα ο Κακάμης έκανε μία ωραία ενέργεια από τα δεξιά, αλλά ο Κατσαγεωργίου στη συνέχεια σούταρε στα σώματα των αντιπάλων.

Στο 74′ ο Καρατσόλης έγινε αποδέκτης της μπάλας και σούταρε για να κερδίσει το κόρνερ, με τον Νούσιο να σουτάρει στη συνέχεια, για να μπλοκάρει ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων.

Γενικά, ο Ολυμπιακός Βόλου φάνηκε να αρκείται στο 2-1, τη στιγμή που και οι παίκτες του Αστέρα Ριζομύλου δεν φάνηκε να επιδιώκουν κάτι περισσότερο, με τον ρυθμό να έχει πέσει αρκετά από ένα σημείο και μετά.

Ολυμπιακός Βόλου (Αρσένος): Σταυράκης, Κακάμης, Σκοπελίτης, Παπακώστας, Κούλπας, Γκαλίτσιος, Μπλατσέρης (15′ λ.τ. Κυρίτσης Θ.), Κατσαγεωργίου (68′ Νούσιος), Τζέκα (68′ Καρατσόλης), Πετράκος (79′ Γιαρλέλης), Σέττος (79′ Παπαδήμος).

Αστέρας Ριζομύλου (Τουρσούγκας): Μπαλιού, Φλώρος, Σιαμέτης, Κώστας, Χατζηιωάννου, Σεφερκόλι  (85’ Πρίτζος), Κονσταντίν (46′ Παπαστεργίου), Μακρονάσιος (46′ Κουτσούκης), Δαμάσκος, Χρόνης (76′ Σκεπετάρης), Γερολυμάτος (62′ Βέργος).

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.