Ετοιμασίες για μία χρονιά με απαιτήσεις

Με στόχο την άνοδο για τον Ολυμπιακό Βόλου

Άγγελος Σταυράκης και Αλέξανδρος Αναστασίου είναι δύο από τους παίκτες που έχουν συμφωνήσει να συμμετέχουν στη νέα προσπάθεια του Ολυμπιακού Βόλου, ωστόσο έπεται και συνέχεια, τόσο με προσθήκες όσο και με παραμονές, αλλά και με αποχωρήσεις.

Η φιλοσοφία που φαίνεται ότι διέπει τον Ολυμπιακό Βόλου αυτήν τη στιγμή είναι ότι χρειάζονται παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά και ατομικά αλλά και συλλογικά. Προφανώς, μιας και μία ποδοσφαιρική ομάδα είναι ένα σύνολο, οι μονάδες που το απαρτίζουν πρέπει να συνεργάζονται αρμονικά για την επίτευξη του επιθυμητού αποτελέσματος. Οπότε, με τον Στέλιο Αρσένο επικεφαλής, η συμφωνία με τον οποίο ήταν μία καλή κίνηση από πλευράς διοίκησης, αυτό το σύνολο και όχι οι μονάδες ατομικά θα κληθούν να διεκδικήσουν την κατάκτηση της πρώτης θέσης στην Α’ ΕΠΣΘ αλλά και την άνοδο στη Γ’ Εθνική μέσα από τα μπαράζ ανόδου. Όπως και να έχει, φαίνεται ότι και η διοίκηση και το τεχνικό επιτελείο θεωρούν ότι η ερχόμενη περίοδος αποτελεί χρονιά κρίσης για όλους, από τη στιγμή που η άνοδος είναι ο στόχος που έχει οριοθετηθεί, και όλοι δείχνουν να θέλουν να μειωθεί το ρίσκο αγωνιστικά. Βέβαια, μπάλα είναι, αλλά αυτήν την μπάλα θέλουν να κοντρολάρουν αποτελεσματικά σε κάθε παιχνίδι οι «ερυθρόλευκοι».

Όσον αφορά τις αποχωρήσεις, αναμένονται οι ανακοινώσεις από πλευράς διοίκησης, και οι «εκπλήξεις» δεν θα πρέπει ν’ αποκλειστούν σε καμία περίπτωση. Σε μία περίοδο ανακατατάξεων, στο πρόγραμμα είναι πάντα οι αποχωρήσεις, ειδικά όταν έρχεται μία απαιτητική χρονιά, έστω και αν η ομάδα βρίσκεται στην Α’ ΕΠΣΘ.

Άλλωστε, παρά την κατηγορία, τα μέλη του Ολυμπιακού Βόλου καλούνται να δουλέψουν σε ρυθμούς εθνικής κατηγορίας για να μειώσουν τον κίνδυνο απώλειας του στόχου της ανόδου. Οπότε, οι υπεύθυνοι καλούνται να οριστικοποιήσουν όσο πιο σύντομα γίνεται όλα τα δεδομένα, συν αυτό του γηπεδικού, για να μπορέσει η ομάδα να δουλέψει απερίσπαστη από την αρχή της προετοιμασίας.

 

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.