Έτοιμοι για συμφωνία Νίκη Βόλου και Δημήτρης Λίταινας

Στην τελική ευθεία οι συζητήσεις των «κυανόλευκων» με τον Λαρισαίο μεσοεπιθετικό

Η Νίκη Βόλου στοχεύει στην ενίσχυσή της σε βασικές θέσεις, και ειδικά μπροστά από το κέντρο αναζητεί παίκτες που θα καλύψουν τα κενά που υπάρχουν με δυνατότητες μεν αλλά και εμπειρία ταυτόχρονα από τη Super League 2, με το όνομα του 28χρονου μεσοεπιθετικού Δημήτρη Λίταινα να έρχεται στο προσκήνιο. σύμφωνα με πληροφορίες του «Magnesiasports».

Όλα δείχνουν ότι η Νίκη θα φτάσει σε συμφωνία με τον παίκτη που έκλεισε τη χρονιά στον Ηρακλή Λάρισας, έχοντας όμως διαγράψει μία σημαντική πορεία στη δεύτερη τη τάξει εθνική κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ο Λίταινας γεννήθηκε στη Λάρισα στις 21 Σεπτεμβρίου 1995. Τα πρώτα του ποδοσφαιρικά «βήματα» τα πραγματοποίησε στον στα τμήματα υποδομής του Τυρνάβου, ενώ στη συνέχεια στελέχωσε και την ομάδα Ανδρών. Στη συνέχεια, το καλοκαίρι του 2016, έφυγε για το νησί της Μυτιλήνης για την ΑΕΛ Καλλονής.

Έναν χρόνο μετά υπέγραψε στη Βέροια όπου και αγωνίστηκε για 1,5 χρόνο. Στα μέσα της σεζόν 2017-2018 επέστρεψε στη Λάρισα για λογαριασμό του Απόλλωνα Λάρισας ενώ στα μισά της περασμένης αγωνιστικής περιόδου «μετακόμισε» στον Ηρακλή Λάρισας.

Ο Λαρισαίος μεσοεπιθετικός έχει αγωνιστεί απέναντι στη Νίκη Βόλου αρκετές φορές στο παρελθόν, και το τεχνικό επιτελείο των «κυανόλευκων» τον παρακολούθησε για να βγάλει τα συμπεράσματά του και να δώσει την έγκρισή του για την επαφή και την έναρξη συζητήσεων μαζί του. Όλα δείχνουν να κυλούν ομαλά και για τις δύο πλευρές, και απομένουν όπως φαίνεται οι λεπτομέρειες στην τελική συζήτηση για να μπουν οι υπογραφές στη συμφωνία.

Χρυσόστομος Τρίμμης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.