Εβδομάδα εξελίξεων για τη Νίκη Βόλου

????????????????????????????????????

Η ερχόμενη εβδομάδα, τελευταία του Ιουλίου που διανύουμε, αναμένεται να φέρει τις πρώτες οριστικές εξελίξεις στην πλευρά της Νίκης Βόλου, με τα μέλη της διοίκησης και του τεχνικού επιτελείου να θέλουν να εκμεταλλευτούν πλήρως τον διαθέσιμο χρόνο που είχαν (σε αντίθεση με την προηγούμενη περίοδο), για να παρουσιάσουν το αποτέλεσμα που θέλουν.

Ήδη η ομάδα κινείται σε ρυθμούς προετοιμασίας, και είτε τη Δευτέρα 3 Αυγούστου (το πιθανότερο) είτε την Τετάρτη 5 του μηνός, θα γίνει η πρώτη συγκέντρωση στο «Παντελής Μαγουλάς», με τον Στάικο Βεργέτη να θέλει να έχει από την αρχή των προπονήσεων τους περισσότερους τουλάχιστον παίκτες στη διάθεσή του. Έτσι, αναμένονται και οι πρώτες ανακοινώσεις όσον αφορά τον σχηματισμό του ρόστερ από την ερχόμενη Δευτέρα και μετά. Στο πλαίσιο αυτό αναμένεται και μία ακόμη καθοριστική συνάντηση ανάμεσα στη διοίκηση και τον Αλέξη Παπακωνσταντίνου και στο τεχνικό και διοικητικό επιτελείο της ΠΑΕ (Βεργέτης-Στύλας), ώστε να κλείσουν και οι τελευταίες λεπτομέρειες σε ό,τι έχει να κάνει με όλα τα θέματα.

Σε πρώτο πλάνο θα βρεθούν οι ανανεώσεις συμβολαίων παικτών που προσέφεραν αρκετά στην ομάδα την τελευταία αγωνιστική περίοδο, με τους Κρουθ και Ροχάνο να είναι δύο από τους ξένους που φαίνεται ότι υπολογίζονται. Ταυτόχρονα είναι δεδομένο ότι θα υπάρξουν και αποχωρήσεις, με τον Στάικο Βεργέτη και τους συνεργάτες του να θέλουν να δουλέψουν καθ’ όλη τη διάρκεια της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου με έναν συγκεκριμένο αριθμό ποδοσφαιριστών, από 23 έως και 25 το ανώτερο και με το εργασιακό σχήμα να προσαρμόζεται πλήρως σ’ αυτά τα δεδομένα.

Αναμονή για τις αφίξεις

Σε ό,τι αφορά τους ξένους παίκτες με τους οποίους υπάρχει διάθεση για συμφωνία, τόσο η ΠΑΕ όσο και οι ίδιοι και οι εκπρόσωποί τους, «τρέχουν» τις απαραίτητες διαδικασίες προκειμένου να βρεθούν επί ελληνικού εδάφους το ερχόμενο διάστημα.

Είναι δεδομένο άλλωστε ότι οι μετακινήσεις εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού γίνονται με αρκετές προϋποθέσεις, ενώ η γραφειοκρατία κυριαρχεί… Ωστόσο αρκετά θέματα «τρέχουν» για να κλείσουν σύντομα και να έχει η Νίκη τις αφίξεις που θέλει ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Aπό εκεί και πέρα, Περιστερίδης και Καραγκιολίδης αναφέρθηκαν ως στόχοι της Νίκης για την κάλυψη του κενού στις θέσεις του τερματοφύλακα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.