Φορτσάτος ο Διαγόρας Στεφανοβικείου, 2-0 τη Δήμητρα Ευξεινούπολης

Φωτορεπορτάζ από το ντέρμπι της Μαγνησίας στη Γ' Εθνική

Σαν να μην πέρασε μία μέρα από τη διακοπή του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, ο Διαγόρας Στεφανοβικείου επέστρεψε στη δράση για την Γ’ Εθνική, συνεχίζοντας με θετικά αποτελέσματα, αφού επικράτησε 2-0 σε βάρος της Δήμητρας Ευξεινούπολης.

Ο Μπλέντι ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ για το σύνολο του Στέλιου Αρσένου, μόλις στο 6ο λεπτό της αναμέτρησης, ενώ τα τέρματα διπλασίασε ο Γιαουπλάρι στο 27′.

Ο Διαγόρας φάνηκε εξ αρχής πιο ορεξάτος, και το ότι ο Μπλέντι άνοιξε το σκορ νωρίς με ωραίο πλασέ και ενώ η μπάλα έσκασε μπροστά στον τερματοφύλακα Σταυράκη, βοήθησε στο να πάρει η ομάδα του τον έλεγχο του παιχνιδιού, με τους φιλοξενούμενους να μην μπορούν ν’ αντιδράσουν εγκαίρως, με τον Δημητρίου να παλεύει στο κέντρο αλλά να μην ανοίγουν διάδρομοι προς την αντίπαλη άμυνα.

Από την άλλη ο Γιαουπλάρι με δυνατό σουτ σχεδόν στο ύψος της μεγάλης περιοχής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Σταυράκη και από εκεί και πέρα κύλησε χωρίς κάτι ιδιαίτερο. Πάντως στη φάση του 2-0 οι παίκτες της Δήμητρας διαμαρτυρήθηκαν καθώς ο παίκτης των αντιπάλων Ναουμίδης βρισκόταν στο έδαφος και θεώρησαν ότι έπρεπε να διακοπεί το παιχνίδι.

Στο δεύτερο ημίχρονο πάλι, οι φιλοξενούμενοι άρχισαν να παίρνουν μέτρα από το 55′ και μετά στον αγωνιστικό χώρο, αφού προηγήθηκε στο 50′ μία καλή φάση με τον Μπλέντι για τον Διαγόρα, που βρέθηκε απέναντι στον Σταυράκη αλλά υπό πίεση δεν μπόρεσε να πιάσει το σουτ που θα ήθελε. Ωστόσο, και ενώ οι παίκτες του Διαγόρα φρόντισαν απλά να κρατούν το υπέρ τους σκορ, η Δήμητρα δεν έβγαλε τις φάσεις που θα ήθελε, με το 2-0 να παραμένει μέχρι τέλους.

Οι αδερφοί Κυρίτση ήταν καλοί από πλευράς γηπεδούχων, ενώ ο Μπλέντι ήταν συνεχώς απειλητικός, ενώ ο Δημητρίου πάλεψε για τη Δήμητρα.

Διαγόρας Στεφανοβικείου (Αρσένος): Αποστολίδης, Γιαουπλάρι, Ναουμίδης, Μπλέντι, Κυρίτσης Θ., Κυρίτσης Γ., Λάιος (40′ λ.τ. Καραμπούζης), Σπαθής, Ζενούνης (80′ Αλεξίου), Παπαγεωργίου (65′ Καραμανλής), Αναστασίου (80′ Σιόβας).

Δήμητρα Ευξεινούπολης (Ανδρωνάς): Σταυράκης, Φαράντος (80′ Στεργίου), Καρράς, Τσιάτσιος (80′ Στεργιόπουλος), Στεφανής, Θωμαΐδης (61΄Βούλγαρης), Κρανάς (70′ Καραγιώργος), Δημητρίου, Φουρκιώτης, Μεντί, Κλουκουτάρας (61′ Σάβολι).

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.