Για την 11η νίκη η Νίκη Βόλου υποδέχεται τον Ηρακλή Λάρισας

Με στόχο μια ακόμη νίκη η Νίκη Βόλου θα υποδεχτεί σήμερα (30/4, 14.45) στο Πανθεσσαλικό τον Ηρακλή Λάρισας για την 22η αγωνιστική της Super League 2…

Για τον προπονητή της Νίκης Δημήτρη Ελευθερόπουλο το ματς με τον Ηρακλή Λάρισας είναι σημαδιακό  αφού με αυτόν τον αντίπαλο έκανε ντεμπούτο στον πάγκο και μάλιστα ήταν το πρώτο “διπλό” της βολιώτικης ομάδας

Ο Ελευθερόπουλος που κάνοντας  τέταρτο “διπλό” και την περασμένη Κυριακή, έκλεισε έναν γύρο ως προπονητής της Νίκης έχοντας 8 νίκες, 4 ισοπαλίες και μια ήττα με την ομάδα να σκοράρει στα 11 ματς και να μην δέχεται γκολ στα 7.

Η ομάδα της Νίκης σήμερα θέλει την 11η νίκη της  στην αναμέτρηση με τον Ηρακλή Λάρισας στο Πανθεσσαλικό και η αποστολή αποτελείται από 22 ποδοσφαιριστές οι οποίοι είναι: Μπάγιτς, Μπουργάνης, Κάσσος, Τοπαλίδης, Δεληζήσης, Ανδρέου, Γρομητσάρης, Αναστασίου, Δημητρίου, Κυριακίδης, Μέτσε, Κριμιτζάς, Μπάλλας, Τσουκαλάς, Γαβριηλίδης, Παναγιωτίδης, Κρητικός, Ολαϊζόλα, Σιαφά, Μιράντα, Ροχάνο, Τζιώρας.

Την αναμέτρηση Νίκη Βόλου – Ηρακλής Λάρισας (14:45) θα διευθύνει ο Κωνσταντίνος Κεχαγιάς από την ΕΠΣ Κοζάνης. Βοηθοί του είναι οι Άγγελος Κολάκος (Αθηνών) και Μιχάλης Νυδριώτης (Αθηνών).

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.