Γκλαβίνης: «Οι ζημιές στο γήπεδο του Σαρακηνού είναι τεράστιες» (φωτογραφίες)

Χωρίς να ξέρει κανείς πώς και πότε μπορούν να αποκατασταθούν…

Η περιοχή της Αγίας Παρασκευής χτυπήθηκε κι αυτή ανελέητα από το κύμα της κακοκαιρίας, και το γήπεδο του Σαρακηνού είναι μία από τις εγκαταστάσεις που υπέστη μεγάλες ζημιές, τις οποίες όπως τονίζει ο πρόεδρος του συλλόγου Θοδωρής Γκλαβίνης δεν ξέρει κανείς πώς και πότε μπορεί να αποκαταστήσεις.

«Έφυγε ο δρόμος από την πίσω πλευρά και έγινε ρέμα και πάλι. Ήταν ένα μπαζωμένο ρέμα και αυτό ουσιαστικά ήταν που προκάλεσε τις ζημιές» σχολίασε ο πρόεδρος του Σαρακηνού, κάνοντας λόγο για τεράστιες ζημιές στις αθλητικές εγκαταστάσεις.

«Αφού έφυγε ο δρόμος, το νερό χτύπησε τον τοίχο και τον παρέσυρε και έτσι όλο το ποτάμι πέρασε μέσα στο γήπεδο. Οι αποθήκες και τα αποδυτήρια βρέθηκαν με ένα μέτρο νερό. Καταστράφηκε και αρκετός εξοπλισμός, όπως τα πλυντήρια που είχαμε και το γυμναστήριο. Μέσα στο γήπεδο αυτήν τη στιγμή υπάρχουν τουλάχιστον 50 τόνοι μπάζα» αναφέρει ο Θοδωρής Γκλαβίνης.

Από εκεί και πέρα, σημειώνει ότι ζημιές έχει υποστεί και η περίφραξη, ενώ με το χώμα και τις πέτρες στο τεχνητό χλοοτάπητα του αγωνιστικού χώρου, δεν αποκλείει να έχουν προκληθεί ζημιές και σ’ αυτόν, την εγκατάσταση του οποίου είχε χρηματοδοτήσει η Περιφέρεια Θεσσαλίας πριν λίγα χρόνια.

«Δεν καθαρίζει σίγουρα εύκολα όλο αυτό το πράγμα. Δεν ξέρουμε πότε θα αποκατασταθούν οι ζημιές, και πώς μπορεί να γίνει αυτό, καθώς είναι πολλά που μπορούν να γίνουν».

Αξίζει να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο γήπεδο το προηγούμενο χρονικό διάστημα είχε χρησιμοποιήσει και ο Ολυμπιακός Βόλου για προπονήσεις αλλά και για τον αγώνα με τον Αίαντα Σούρπης, ενώ προπονήσεις πραγματοποιούσε εκεί και η Αγία Άννα όσον αφορά τα τμήματα της ακαδημίας της, αλλά και οι ομάδες Ανδρών του Ατρομήτου Νέας Ιωνίας και του ΑΟ Δάφνη…

Χρυσόστομος Τρίμμης

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.