«Γκρίνιαξε» για… έλλειμμα ενημέρωσης ο Ολυμπιακός Βόλου-Στα 5 ευρώ το εισιτήριο η απάντηση του Τοξότη!

Ενόψει του αγώνα του Σαββάτου στο βοηθητικό του ΕΑΚ

Το ποδοσφαιρικό τμήμα του Ολυμπιακού Βόλου ήταν αυτό που «γκρίνιαξε» αυτήν τη φορά για… έλλειμμα ενημέρωσης, και μέσω των social media ουσιαστικά ζήτησε από τον Τοξότη Βόλου, που τον αντιμετωπίζει το ερχόμενο Σάββατο στο Βοηθητικό του ΕΑΚ, να επισημοποιήσει τι θα ισχύσει για την είσοδο των θεατών, με τους γηπεδούχους ν’ απαντούν ότι το εισιτήριο θα κοστίζει στα πέντε ευρώ.

Μάλιστα ο Ολυμπιακός Βόλου ζητούσε ενημέρωση για το αν οι κάτοχοι των δικών του εισιτηρίων διαρκείας θα μπουν στο βοηθητικό του ΕΑΚ είτε ελεύθερα είτε με μειωμένο αντίτιμο…

Η ανάρτηση στο facebook λοιπόν (ανακοίνωση δεν εστάλη, ούτε πρότερη ενημέρωση υπήρξε) από πλευράς ποδοσφαιρικού τμήματος του Ολυμπιακού Βόλου αναφέρει τα εξής: «To Σάββατο στις 16:00 η ώρα παίζουμε «εκτός έδρας», στο Βοηθητικό του ΕΑΚ με τον ιστορικό Τοξότη Βόλου. Η διοίκηση του τελευταίου «φιλοξενείται» στη γειτονιά μας.

»Μέχρι σήμερα, ως διοίκηση δεν έχουμε λάβει καμία επίσημη ενημέρωση από τη διοίκηση του Τοξότη σχετικά με το αν θα υπάρξει εισιτήριο, ποια θα είναι η τιμή αυτού, αν θα υπάρξει κάποια συνεργασία ούτως ώστε τα διαρκείας μας να μπουν ελεύθερα ή με μειωμένο αντίτιμο. Ως αποτέλεσμα δεν μπορούμε να ενημερώσουμε τον κόσμο μας.

»Πιθανώς έχει γίνει κάποια παράλειψη που θα διορθωθεί. Γιατί αυτή τη νέα διοίκηση δεν μπορείς ούτε να την «παραβλέψεις», ούτε θα αφήσει τον οποιοδήποτε να κερδοσκοπήσει σε βάρος των φιλάθλων της τη σεζόν 2023 – 2024».

Η έμμεση απάντηση ήρθε από την επίσημη ιστοσελίδα του Τοξότη Βόλου. Αυτή αναφέρει τα εξής: «Η Διοίκηση του Τοξότη ανακοινώνει ότι για τον αγώνα Τοξότης-Ολυμπιακός ο οποίος θα διεξαχθεί το Σάββατο 7/10/2023 στο Βοηθητικό του ΕΑΚ και ώρα 16:00 θα ισχύσει εισιτήριο με τιμή 5 ευρώ.

Τα παιδιά καθώς και οι κάτοχοι κάρτας διαρκείας του Τοξότη θα έχουν δωρεάν είσοδο.

Η προμήθεια των εισιτηρίων γίνεται από το πρακτορείο ΟΠΑΠ, Οδυσσέως 1, Νέα Δημητριάδα. Για απόκτηση καρτών διαρκείας του Τοξότη απευθυνθείτε στον κύριο Δημήτρη Τριχια (6945738729)».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.