Η αναγκαστική έξοδος που κόστισε για τον Ολυμπιακό Βόλου…

Μόνο νίκη θέλουν απέναντι στον ΑΟΤ οι «ερυθρόλευκοι»

Αν κάτι κόστισε στον Ολυμπιακό Βόλου τους τρεις βαθμούς απέναντι στον ΠΑΟΚ Β’ ή έστω την ισοπαλία, δεν ήταν άλλο από τη δεύτερη κίτρινη κάρτα που δέχθηκε ο Τσίρο Μάνγκα, αφήνοντας την ομάδα του με δέκα παίκτες για το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα του δευτέρου μέρους, με αποτέλεσμα οι «ερυθρόλευκοι» να έχουν λιγότερες λύσεις και επιλογές απέναντι στους αντιπάλους τους.

Το 1-0 ήρθε μεν από τον Μπράντονιτς, αλλά η απάντηση του Ολυμπιακού Βόλου με τον Σιαφά (1-1 στο 59’) έστω και μετά την αναγκαστική έξοδο του Μάνγκα από τον αγωνιστικό χώρο, έδινε ελπίδες ότι οι «ερυθρόλευκοι» θα μπορούσαν να γυρίσουν στη βάση τους με κάτι θετικό, έστω και με έναν βαθμό. Φευ, το τέρμα του Κούτσια στις καθυστερήσεις έδειξε ότι οι περισσότερες λύσεις μεταφράζονται και σε περισσότερες δυνάμεις και ανάλογη αντοχή, και ο Ολυμπιακός Βόλου των δέκα παικτών από το 51’ και μετά δεν τις είχε.

Aναγκαία η νίκη την Τετάρτη

Επόμενο παιχνίδι αυτό της Τετάρτης 13 Απριλίου, με αντίπαλο τα ισόβαθμα και… υπό διάλυση Τρίκαλα, με τον ΑΟΤ να κάνει ήδη σχέδια για τη νέα χρονιά, στη Γ’ Εθνική. Προφανώς και άλλο αποτέλεσμα πέρα από αυτό της νίκης δεν υπάρχει στους υπολογισμούς και στα σχέδια των μελών του Ολυμπιακού Βόλου. Αν υπάρξει έστω και η παραμικρή απώλεια απέναντι στον ΑΟ Τρίκαλα, για ποια παραμονή θα μπορεί να μιλήσει κανείς;

Mεγάλη Τετάρτη με Πιερικό

Παράλληλα, ο Ολυμπιακός Βόλου έχει και ένα παιχνίδι εξ αναβολής, και συγκεκριμένα αυτό με τον Πιερικό εκτός έδρας για την 23η αγωνιστική που είχε αναβληθεί λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού στην ομάδα της Κατερίνης.

Όπως αναφέρεται, η συγκεκριμένη αναμέτρηση θα οριστεί για τη Μεγάλη Τετάρτη 20 Απριλίου. Το ακραίο είναι ότι η Λίγκα ετοιμάζεται σύμφωνα και με δημοσιεύματα να ορίσει αγώνες εξ αναβολής ακόμη και το Μεγάλο Σάββατο, κάτι που μοιάζει παράλογο, αλλά είναι υπαρκτό σενάριο, για να «βγουν» οι ημερομηνίες ολοκλήρωσης του πρωταθλήματος μέχρι και την 1η Μαΐου!

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.