Η Άννα Χατζηπλάτων στο «Magnesiasports»: «Είμαστε οικογενειακώς πολύ… Νίκη»!

Η νέα πρόεδρος της ΔΕ της «κυανόλευκης» ομάδας μπάσκετ τονίζει ότι στόχος παραμένει η επίτευξη της παραμονής

Δεν είναι μόνο δύσκολη η αποστολή που έχει η ομάδα μπάσκετ της Νίκης Βόλου το ερχόμενο Σάββατο εκτός έδρας, αλλά ένα ντέρμπι κορυφής, καθώς οι «κυανόλευκοι» καλούνται ν’ αποδείξουν ότι μπορούν να τα βγάλουν πέρα απέναντι σε οποιονδήποτε αντίπαλο, πόσο μάλλον έχοντας τον Έσπερο Λαμίας μπροστά τους. Σ’ αυτό το παιχνίδι λοιπόν η νέα πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής της Νίκης, Άννα Χατζηπλάτων, ελπίζει ότι θα επιτευχθεί ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα, όπως αναφέρει και η ίδια στο «Magnesiasports».

Eίχαμε άλλωστε σκιαγραφήσει τη νέα πρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής, προτού ανακοινωθεί το όνομά της από το τμήμα μπάσκετ, τονίζοντας ότι το προφίλ δείχνει μία σύγχρονη γυναίκα, εργαζόμενη και πετυχημένη στον κλάδο της έχοντας την επαγγελματική ιδιότητα της νομικού, με απόλυτη μάλιστα εξειδίκευση στο αντικείμενό της, προερχόμενη από οικογένεια με πολιτικό υπόβαθρο.

Από την άλλη, στην οικογένειά της καταγράφεται και έντονη ενασχόληση με τον κατασκευαστικό κλάδο, αλλά και με επαφές με την πλευρά της Νίκης Βόλου, όντας πάντα κοντά στους «κυανόλευκους» με έμπρακτη στήριξη. Πλέον αυτή η στήριξη αποκτά και πιο ενεργά χαρακτηριστικά…

-Πρώτη λοιπόν πρόεδρος σε ομάδα μπάσκετ της περιοχής μας, οπότε ποια τα συναισθήματα που δημιουργούνται;

-Καταρχάς νιώθω  πολύ υπερήφανη για τη θέση που αναλαμβάνω. Είμαστε πολύ… Νίκη από τη μέρα που γεννηθήκαμε, έχοντας μεγαλώσει και σε μία οικογένεια και σε μία πόλη που είναι Νίκη. Οπότε με γεμίζει υπερηφάνεια να βρίσκομαι στη θέση της προέδρου της ομάδας.

-Πώς προέκυψε όμως η ανάληψη καθηκόντων;

-Έχοντας τη σχετική καταγωγή και έχοντας ανάμειξη με το τμήμα τα τελευταία πέντε χρόνια (σ.σ. ο γιος της κα Χατζηπλάτων είναι μέλος των τμημάτων της ακαδημίας), είδα και τα πεπραγμένα της προηγούμενης διοίκησης και αποφάσισα ν’ αναλάβω διοικητικά το τμήμα. Ήταν δική μου επιθυμία ν’ αναλάβω το καθήκον αυτό, βλέποντας ότι μπορώ να το κάνω.

-Αυτοπροταθήκατε δηλαδή;

-Μπορείτε να το πείτε κι έτσι.

-Γνωρίζοντας ότι και ο σύζυγός σας είναι πολύ κοντά στη Νίκη Βόλου, τι είπε όταν έμαθε ότι πρόκειται ν’ αναλάβετε την προεδρική θέση στη ΔΕ του τμήματος μπάσκετ;

-Η οικογένεια όλη είναι κοντά στη Νίκη, και έμπρακτα και ως φυσική παρουσία. Είναι πολύ υποστηρικτικός και δεν θα μπορούσε να γίνει και διαφορετικά και με στηρίζει! Το ίδιο κάνει και σε όλον τον βίο μου, και επαγγελματικά, και συνεχίζει να με στηρίζει.

Σε αγωνιστική διάθεση…

-Από τη σκοπιά της προέδρου πλέον, πώς κρίνετε την αγωνιστική πορεία της ομάδας;

-Νομίζω ότι έχει κάνει το καλύτερο δυνατό που θα μπορούσε μέχρι στιγμής.

-Αναθεωρούνται οι στόχοι που είχαν τεθεί από την αρχή της χρονιάς;

-Μέχρι στιγμής όχι. Ο στόχος μας παραμένει η επίτευξη της παραμονής, της εύκολης παραμονής συγκεκριμένα. Να μπορέσουμε να αποφύγουμε διαδικασίες όπως αυτή των πλέι άουτ. Να πάρουμε μία καλή θέση και να το ξεκαθαρίσουμε εύκολα. Τουλάχιστον για φέτος.

-Το σχόλιό σας για το πρόσημο που μπαίνει στη δράση της προηγούμενης διοικούσας επιτροπής;

-Όπως είπα και προηγουμένως, αξιολόγησα τα πεπραγμένα της προηγούμενης κατάστασης και με επικεφαλής τον Χρήστο Καλλιπολίτη, γιατί και μέχρι τώρα είχαν γίνει πολλά πράγματα και πολλές αλλαγές. Αξιολογώντας συνολικά τα πεπραγμένα θετικά,  αποφάσισα να αναλάβω.

-Τώρα λοιπόν έρχεται και το παιχνίδι με τον πρωτοπόρο Έσπερο Λαμίας. Τι περιμένετε;

-Πάντα ελπίζουμε σε ένα θετικό αποτέλεσμα!

Χρυσόστομος Τρίμμης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.