Η δράση στο… μικροσκόπιο του Δημήτρη Γάρου

Οι εκτιμήσεις του έμπειρου επιθετικού για τη 17η και τη 18η αγωνιστική της Α’ ΕΠΣΘ

Η 17η αγωνιστική πέρασε και η 18η έρχεται για την Α’ ΕΠΣΘ, με τις ομάδες να δίνουν αγώνες πρωταθλήματος μεσοβδόμαδα, αφού οι ημερομηνίες αλλιώς δεν… βγαίνουν. Οι αναμετρήσεις πάντα ενδιαφέρουσες, και όπως σημειώνει και ο Δημήτρης Γάρος, με τον έμπειρο ακραίο επιθετικό του Ρήγα Φεραίου να ετοιμάζεται για τον αγώνα της ομάδας του με τον Σαρακηνό.

Ο Δημήτρης Γάρος σχολίασε άλλωστε τη δράση στη 17η αγωνιστική στο «Magnesiasports», αλλά και τα παιχνίδια που ακολουθούν αύριο Τετάρτη, καταθέτοντας τις εκτιμήσεις του για το τι ακολουθεί.

Όσον αφορά τη 17η αγωνιστική, επεσήμανε:

Αγία Άννα – Θησέας Αγριάς (4-1): «Eίδα το παιχνίδι και μπορώ να πω ότι το 4-1 δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του Θησέα. Ήταν πάρα πολύ καλός στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα. Η Αγία Άννα εκμεταλλεύτηκε κάποια λάθη στο τέλος και διεύρυνε το σκορ, αλλά κέρδισε δίκαια».

Δήμητρα Ευξεινούπολης – ΦΘ Αγχίαλος (0-7): « Δεν χρειάζονται περισσότερα σχόλια πέρα από αυτά που μαρτυρά το τελικό σκορ».

ΑΕ 2002 – Σαρακηνός (0-1): «Σημαντική νίκη για τον Σαρακηνό. Νίκη ψυχολογίας μετά από αρνητικά αποτελέσματα, και χρειαζόταν κάτι περισσότερο. Η ΑΕ 2002 είναι μία καλή ομάδα που θέλει την παραμονή».

Μαγνησιακός – Ακρόπολη Σέσκλου (5-0): «Η διαφορά των ομάδων είναι τεράστια. Το σκορ είναι δίκαιο και ήταν άνετη η επικράτηση του Μαγνησιακού».

Ρήγας Φεραίος – Τοξότης Βόλου (1-1): «Ο Τοξότης θα μπορούσε να πάρει κάτι παραπάνω από το συγκεκριμένο παιχνίδι, αλλά αρκέστηκε στο x. Εμείς μάλλον διανύουμε μία περίοδο ντεφορμαρίσματος. Αδικούμε όμως τους εαυτούς μας και θεωρώ ότι μπορούμε ν’ ανακάμψουμε».

Πύρασος Νέας Αγχιάλου– ΕΛ Νηλέας (3-0): «Είναι σε πολύ καλή κατάσταση ο Πύρασος. Είναι πολύ καλή ομάδα και το έδειξε αυτό και στο μεταξύ μας παιχνίδι. Από την άλλη η ΕΛ Νηλέας παλεύει κι αυτός για την παραμονή».

Αίας Σούρπης – ΓΣ Αλμυρού (1-0): «Να πω την αλήθεια εξεπλάγην όταν το έμαθα. Δεν περίμενα ότι ο Αίας θα κερδίσει, αλλά θεωρούσα πιθανότερο αποτέλεσμα την ισοπαλία. Αλλά από την άλλη η ομάδα της Σούρπης έχει δείξει ότι στην έδρα της ότι παλεύει όλα τα παιχνίδια».

Οι προβλέψεις για τη 18η αγωνιστική

Όσον αφορά τις αναμετρήσεις που διεξάγονται το απόγευμα της Τετάρτης για τη 18η αγωνιστική, ο ποδοσφαιριστής του Ρήγα Φεραίου σημειώνει:

Δήμητρα Ευξεινούπολης – Αγία Άννα: «Είμαι σίγουρος ότι το σκορ θα πάρει διαστάσεις και η Δήμητρα συμμετέχει στους αγώνες για την τιμή των όπλων».

Θησέας Αγριάς – ΑΕ 2002: «Μιας και ο Θησέας όπως πιστεύω παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο στην κατηγορία, εύκολα ή δύσκολα θα κερδίσει».

ΦΘ Αγχίαλος – Μαγνησιακός: «Ο Μαγνησιακός μπορεί να πάρει το θετικό αποτέλεσμα, με την Αγχίαλο πάντως να το παλεύει για παραμονή στην κατηγορία».

Ρήγας Φεραίος: «Αμφίρροπο παιχνίδι. Ευελπιστώ ότι θα διεκδικήσουμε και θα πετύχουμε τη νίκη. Ο Σαρακηνός πάντως είναι πολύ καλή ομάδα και δεν έχει τη θέση που του αξίζει».

Ακρόπολη Σέσκλου – Πύρασος Νέας Αγχιάλου: «Η Ακρόπολη έχει δείξει ότι είναι καλή στην έδρα της και παίζει καλύτερα στο γήπεδό της. Ο Πύρασος έχει δείξει σημάδια ανάκαμψης και δεν θα μου φαινόταν έκπληξη μία δίκαιη μοιρασιά».

Τοξότης – Αίας Σούρπης: «Επίσης αμφίρροπο παιχνίδι. Δεν θα μου έκανε επίσης εντύπωση μία ισοπαλία, αν και ο Τοξότης έχει το πλεονέκτημα της έδρας με τη χρήση του πλαστικού χλοοτάπητα».

ΕΛ Νηλέας – ΓΣ Αλμυρού: «Εύκολα ή δύσκολα ο ΓΣ Αλμυρού μπορεί να κερδίσει, με την ΕΛ Νηλέας πάντως να έχει το κίνητρο για τη διεκδίκηση της παραμονής».

Χρυσόστομος Τρίμμης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.