Η επανασπορά λοιπόν το θέμα για τη Νίκη Βόλου και στο Πανθεσσαλικό

Ενώ ίδια διαδικασία εξελίσσεται και στη Νεάπολη

Η διαδικασία της επισποράς εξηγεί λοιπόν τη φημολογία και τη… μουρμούρα που έχει αναπτυχθεί τις τελευταίες ημέρες σχετικά με τη χρήση ή μη του Πανθεσσαλικού Σταδίου από τη Νίκη Βόλου και για το αν θα χρειαστεί τη Νεάπολη…

Επισήμως ή ανεπισήμως η ΠΑΕ Νίκη δεν είχε τοποθετηθεί για το συγκεκριμένο θέμα, και όταν πρόκειται για τοποθέτηση ΠΑΕ, αυτή γίνεται μόνο με ανακοίνωση ή έστω non paper και όχι με σχόλια σε ιδιωτικές συζητήσεις.

Αυτό λοιπόν που προκύπτει είναι ότι από τη μία υπάρχει διαδικασία επισποράς στο δημοτικό στάδιο της Νεάπολης και από την άλλη, θ’ αρχίσει ίδια διαδικασία στο Πανθεσσαλικό, με βάση και τη διακοπή του πρωταθλήματος της Super League λόγω έναρξης του παγκοσμίου κυπέλλου στο Κατάρ. Ωστόσο η Super League 2 και η Γ’ Εθνική δεν διακόπτονται. Οπότε εφόσον το Πανθεσσαλικό μείνει κλειστό από 11 Νοεμβρίου (γίνεται μάλιστα λόγος για 40 ημέρες) η Νίκη θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσει τη Νεάπολη, έδρα και του Ολυμπιακού Βόλου, που πήρε κλειδάριθμο για να είναι σίγουρος ότι δεν θα συμπίπτουν οι αγώνες του με αυτούς της Νίκης Βόλου…

Βέβαια και με τον αγωνιστικό χώρο της Νεάπολης να υπόκειται σε διαδικασία επισποράς (για εκεί γίνεται λόγος για 10-20 μέρες ώστε να κλείσει το θέμα), η Νίκη Βόλου κινδυνεύει να μείνει χωρίς αγωνιστικό χώρο για το παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής με αντίπαλο τη Βέροια, το πρώτο εντός για το φετινό πρωτάθλημα!

Τώρα, ποια είναι τα πλάνα των στελεχών της «κυανόλευκης» ΠΑΕ, μόνο οι ίδιοι ξέρουν και όσοι είναι παρόντες σε ιδιωτικές συζητήσεις. Αν πάντως δει κανείς το παιχνίδι με τη Βέροια να ορίζεται σε τρίτο γήπεδο, πέραν της Νεάπολης ή του Πανθεσσαλικού, δεν θα φανεί παράξενο.

Χ.Τ.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.