Η κατάκτηση της 5ης θέσης στο Πανελλήνιο από τις Νεάνιδες του Ολυμπιακού Βόλου (φωτογραφίες)

Οι δηλώσεις μετά το παιχνίδι

Οι Νεάνιδες του Ολυμπιακού Βόλου έφτασαν στην κατάκτηση της 5ης θέσης στο 37ο πανελλήνιο πρωτάθλημα, μετά και τη δεύτερη νίκη (54-52) επί του ΓΑΣ Ανδρογέας, με την ικανοποίηση να είναι διάχυτη στις τάξεις της ομάδας.

Μετά το τέλος του αγώνα, από την πλευρά της, η προπονήτρια του Ολυμπιακού Βόλου Ελένη Παπαθανασίου δήλωσε: «Με τη σημερινή νίκη και την 5η θέση είμαστε η πρώτη δύναμη στις Νεάνιδες στην επαρχία. Είναι μεγάλη τιμή για τον Ολυμπιακό Βόλου και περιμένουμε ανάλογη συνέχεια τα επόμενα χρόνια. Συγχαρητήρια στις αθλήτριες μου, κατέθεσαν ψυχή και ταλέντο στο γήπεδο και κέρδισαν για δεύτερη φορά την πολύ καλή ομάδα του Ανδρογέα στην Κρήτη. Ηταν μια διοργάνωση υψηλού επιπέδου με αθλήτριες που θα γράψουν την δική τους ιστορία στο ελληνικό μπάσκετ».

Επίσης, για λογαριασμό των «ερυθρόλευκων» παικτριών, η Μαρίνα Κοτοπούλη ανέφερε: «Είναι πολύ σημαντικό για μας η κατάκτηση της 5ης θέσης καταφέρνοντας να κερδίσουμε μια δυνατή ομάδα όπως ο Ανδρογέας. Το ματς ήταν δύσκολο αλλά είχαμε εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μας μετά από πέντε δύσκολες ημέρες με ισάριθμα παιχνίδια. Μεγάλη επιτυχία η 5η θέση για μας».

Τέλος, ο Μάνος Σηφομιχελάκης, προπονητής του Ανδρογέα, σημείωσε: «Έχει γίνει μια ιστορική διοργάνωση. Συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες και τις αθλήτριες. Πολλά μπλάβο και στις αθλήτριες μου. Είμαστε μια ομάδα που δεν διαθέτει παίκτριες γεννημένες το 2005. Σταθήκαμε καλά σε όλα τα παιχνίδια ακόμα και όταν τα πράγματα δεν πήγαιναν καλά».

Δείτε φωτογραφικό υλικό από την αναμέτρηση, όπως το διένειμε η ΕΟΚ:

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.