Η ώρα της ανόδου για τον Μαγνησιακό

Χωρίς Σιάτρα απέναντι στον ΑΣ Μετέωρα

Δύο αναμετρήσεις έχει μπροστά του ο Μαγνησιακός για το φινάλε των μπαράζ ανόδου από τις ΕΠΣ στη Γ’ Εθνική, και θέλει ήδη από την ερχόμενη Κυριακή να πάρει τη νίκη απέναντι στον ΑΣ Μετέωρα για να πανηγυρίσει ουσιαστικά από τώρα την άνοδο στη Γ’ Εθνική, έχοντας πάρει σπουδαία νίκη μεσοβδόμαδα απέναντι στην ΑΕ Κιλελέρ.

Δεν είναι υπερβολή να πει κανείς ότι η ώρα της ανόδου έχει φτάσει για τον Μαγνησιακό. Το απόγευμα της Κυριακής στο «Παντελής Μαγουλάς» στις 17:00, ο Θάνος Θεοδώρου και οι παίκτες του έχουν «χρυσή» ευκαιρία να πανηγυρίσουν την επιστροφή της ομάδας σε εθνική κατηγορία σχεδόν 20 χρόνια μετά, αφού το 2003-04 είχε πάρει μέρος στην τότε Δ’ Εθνική από την οποία είχε υποβιβαστεί!

Την ίδια στιγμή, ο ΑΣ Μετέωρα σαφώς και δεν έχει τη δυναμική για να… τρομάξει τον Μαγνησιακό, αλλά από την άλλη είναι και βαθμολογικά αδιάφορος, μετά την εντός έδρας ισοπαλία 0-0 με τον Εορδαϊκό την περασμένη Τετάρτη. Όμως ο προπονητής του Μαγνησιακού ξέρει ότι από αδιάφορους βαθμολογικά αντιπάλους μπορούν να γίνουν οι μεγαλύτερες ζημιές και δεν θέλει να τρέχει τελευταία αγωνιστική στην έδρα του Εορδαϊκού να ψάχνει βαθμούς…

Άλλωστε και ο Μαγνησιακός δίνει ιδιαίτερη σημασία στο μεθαυριανό παιχνίδι. «Τρίτος εντός έδρας αγώνας για τον ιστορικό σύλλογό μας,  με αντίπαλο τα Μετέωρα, στην προσπάθεια να ανέβει στη Γ’ Εθνική και να αποτελέσει τη μοναδική εκπρόσωπο της Μαγνησίας στην κατηγορία. Καλούμε τον φίλαθλο κόσμο να στηρίξει την προσπάθειά μας» αναφέρει σε διαδικτυακή δημοσίευσή του.

Όσον αφορά τις απουσίες, άτυχος στο παιχνίδι με την ΑΕ Κιλελέρ στάθηκε ο Δημήτρης Σιάτρας, καθώς ο 25χρονος κεντρικός αμυντικός τραυματίστηκε στο 15ο λεπτό της αναμέτρησης με την ΑΕ Κιλελέρ και αντικαταστάθηκε αναγκαστικά, ενώ δεν είναι σε θέση ν’ αγωνιστεί απέναντι στον ΑΣ Μετέωρα. Από την άλλη, οι προπονήσεις συνεχίζονται και αύριο Σάββατο και στη συνέχεια θα προκύψει η αποστολή των Βολιωτών για το μεθαυριανό παιχνίδι.

Χρυσόστομος Τρίμμης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.