Η πρώτη προπόνηση του Βλαντ Μοράρ με τη Νίκη Βόλου

«Κοίτα ποιος είναι εδώ…»!

Μπορεί να μην ήταν άμεσα παρών στην πρώτη ανοιχτή προπόνηση της Νίκης Βόλου στο «Παντελής Μαγουλάς», ωστόσο ο 30χρονος Καλίν Βλαντ Μοράρ είναι πλέον επί ελληνικού εδάφους και σήμερα είχε την ευκαιρία να κάνει την πρώτη του προπόνηση με τη νέα του ομάδα.

Υπό τις οδηγίες λοιπόν του Δημήτρη Ελευθερόπουλου, ο Ρουμάνος επιθετικός καλείται να δώσει λύσεις στο σκοράρισμα, ενισχύοντας τη γραμμή κρούσης, ενώ ακολουθεί ήδη το στάδιο προσαρμογής στα νέα δεδομένα που βρίσκει στη Νίκη Βόλου, ενόψει και της έναρξης του πρωταθλήματος της Super League 2.  Βάσει βιογραφικού, μοιάζει να είναι μία αξιόπιστη λύση για γκολ στην κατηγορία, με το τεχνικό επιτελείο της Νίκης να τον προορίζει ως βασικό και να ελπίζει ότι ο παίκτης θ’ ανταποκριθεί στις απαιτήσεις.

Με μία φωτογραφία λοιπόν στους λογαριασμούς της στα social media, και με την ατάκα «κοίτα ποιος είναι εδώ», η ΠΑΕ Νίκη Βόλου έκανε γνωστή τη συμμετοχή του Μοράρ στην προπόνηση της Νίκης Βόλου την Πέμπτη 14/09, και πλέον ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος και οι συνεργάτες του έχουν μία ακόμη μονάδα για να δουλέψουν μαζί της ενόψει της πρώτης σέντρας.

Ετοιμάζεται για το φιλικό με φόντο την καταστροφή…

Μαγνησία και Καρδίτσα ήταν από τις περιοχές με τα μεγαλύτερα πλήγματα από την κακοκαιρία, και στο πλαίσιο της προσπάθειας ανακούφισης των πληγέντων, Αναγέννηση Καρδίτσας και Νίκη Βόλου δίνουν αύριο Παρασκευή φιλικό παιχνίδι φιλανθρωπικού χαρακτήρα.

Η αναμέτρηση αρχίζει στις 19:30, με στόχο τη συγκέντρωση ενός όσο το δυνατόν μεγαλύτερου ποσού, προκειμένου αυτό να δοθεί στους πλημμυροπαθείς. Η είσοδος έχει οριστεί στα 5 ευρώ, στο δημοτικό στάδιο Καρδίτσας.

«Δεν σταματάμε να στηρίζουμε όσους έχουν ανάγκη!» αναφέρει στη σχετική γνωστοποίηση η ΠΑΕ Νίκη Βόλου, ενώ η Αναγέννηση Καρδίτσας σημειώνει ότι συνεχίζει τις δράσεις για τη στήριξη και τη βοήθεια των συνανθρώπων μας που το έχουν ανάγκη.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.