Η σκέψη στα μπαράζ ανόδου για τον Ολυμπιακό Βόλου

Mετά και τη μαθηματική εξασφάλιση του τίτλου με το 3-0 επί του Σαρακηνού

Η νίκη του Ολυμπιακού Βόλου επί του Σαρακηνού το απόγευμα της Κυριακής 07/04 απλά επισημοποίησε το αναμενόμενο, δηλαδή την εξασφάλιση του τίτλου του πρωταθλητή για τους «ερυθρόλευκους», που πλέον κοιτούν τη διαδικασία των μπαράζ και διεκδικούν την επιστροφή στη Γ’ Εθνική.

Το παιχνίδι με τον Σαρακηνό δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας και μόνο τα τρία γκολ (57’ Βλάχος, 59’ πέν. Γκαλίτσιος, 76’ Αναστασίου) ήταν οι φάσεις που ξεχώρισαν ουσιαστικά. Aπλά αυτό αρκούσε για να βάλει ο Ολυμπιακός Βόλου και μαθηματικά την σφραγίδα του στον τίτλο και να κοιτάξει τη συνέχεια, που μόνο εύκολη δεν αναμένεται να είναι…

Όσον αφορά το φινάλε των αγωνιστικών υποχρεώσεων εντός Μαγνησίας, το σενάριο να γίνει ο αγώνας με τον ΑΟ Σκιάθου στον Βόλο συζητήθηκε στο περιθώριο του αγώνα με τον Σαρακηνό, αλλά δεν επιβεβαιώθηκε από πλευράς Ολυμπιακού Βόλου.

Από την άλλη, δεν γνωρίζουν αν θα οριστεί Σάββατο 20 ή Κυριακή 21 Απριλίου ο ημιτελικός για το κύπελλο με την Αγία Άννα, με τους «ερυθρόλευκους» να προτιμούν Σάββατο, όπως φάνηκε από τα λεγόμενά τους.

Aνθούπολη ο αντίπαλος από τη Λάρισα

Όσον αφορά τους αντιπάλους στα μπαράζ για την άνοδο στη Γ’ Εθνική, ένας ακόμη οριστικοποιήθηκε, και συγκεκριμένα η ομάδα που αναδείχθηκε πρωταθλήτρια στην Α’ ΕΠΣ Λάρισας.

O λόγος για τον ΑΟ Ανθούπολης, με προπονητή τον Μιχάλη Ζιώγα, που με το 2-0 επί της ομάδας του Μαυροβουνίου Λάρισας έφτασε τους 80 βαθμούς και στις τέσσερις αγωνιστικές που απομένουν δεν έχει να κάνει κάτι περισσότερο, ενώ ο ΠΟ Ελασσόνας ακολουθεί στη 2η θέση με 71. Η Ανθούπολη έχει το πλεονέκτημα στην ισοβαθμία πάντως, ενώ θα πάρει και τρεις βαθμούς στο παιχνίδι με αντίπαλο τον Παναγροτικό Νίκαιας που δεν συμμετέχει πλέον στη διοργάνωση.

Η Ανθούπολη μαζί με τη Μαλεσίνα από τη Φθιώτιδα είναι οι μόνοι επιβεβαιωμένοι αντίπαλοι, ενώ πολύ κοντά στο ν’ αναδειχθεί πρωταθλητής Κοζάνης είναι ο ΠΑΟ Κοίλών, μετά την επικράτηση εκτός έδρας 3-2 επί του Μ. Αλέξανδρου Άρδασσας, που είναι δεύτερος στη βαθμολογία των πλέι οφ.

Χρυσόστομος Τρίμμης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.