Η σκέψη στα Τρίκαλα για τη Νίκη Βόλου

Φάση από το Νίκη-Ασπρόπυργος

Να αφήσει πίσω της την ήττα από τη Βέροια θέλει η Νίκη Βόλου, καθώς όπως είναι αναμενόμενο προέχει πλέον το επόμενο παιχνίδι. Η αναμέτρηση με τα Τρίκαλα, που βρίσκονται στην 1η θέση της βαθμολογικής κατάταξης, έχει ιδιαίτερη σημασία απ’ όλες τις απόψεις για τους «κυανόλευκους», καθώς θέλουν από τη μία βαθμούς και από την άλλη το γόητρο σε ένα παιχνίδι με θεσσαλικό αντίπαλο αλλά και που δεν έχει γνωρίσει ακόμη την ήττα στο πρωτάθλημα της Football League…

Oι Τρικαλινοί του Περικλή Αμανατίδη έχουν πάρει σε 12 αγωνιστικές οκτώ νίκες και τέσσερις ισοπαλίες στο πρωτάθλημα έως τώρα και θέλουν κι αυτοί να συνεχίσουν το θετικό τους σερί… Από την άλλη, η έδρα αποτελεί πάντα το σημείο στο οποίο οι ομάδες δεν θέλουν να χάνουν βαθμούς, οπότε και η Νίκη Βόλου θέλει να εκμεταλλευτεί και αυτό το… όπλο το ερχόμενο Σάββατο.

Η προετοιμασία ξεκινά ουσιαστικά από αύριο Τετάρτη για το σύνολο του Στάικου Βεργέτη (ασχέτως αν ο ίδιος καταστρώνει από την… Κυριακή τα πλάνα του), που επισημαίνει τα λάθη που έκαναν οι παίκτες του ήδη από τα αποδυτήρια μετά το τέλος του αγώνα με τη Βέροια, τα οποία σε καμία περίπτωση δεν θέλει να ξαναδεί. Το σημερινό πρόγραμμα από την άλλη περιλάμβανε δύο διαφορετικά σημεία προπόνησης για τους «κυανόλευκους», αφού αυτοί που αγωνίστηκαν απέναντι στην ομάδα της Βέροιας έκαναν χαλάρωμα και αποθεραπεία στο βοηθητικό του Πανθεσσαλικού. Οι υπόλοιποι βρέθηκαν στο «Παντελής Μαγουλάς» με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει γι’ αυτούς ασκήσεις με μπάλα και τακτική.

Αναμονή για Καμπαγέρο και Βοσκόπουλο
«Πιθανότατα θα έχουμε απέναντι στα Τρίκαλα στη διάθεσή μας τον Καμπαγέρο» δήλωνε την προηγούμενη εβδομάδα ο Στάικος Βεργέτης και η απάντηση στο αν ο Αργεντίνος θα είναι σε θέση ν’ αγωνιστεί θα δοθεί στην αυριανή προπόνηση.

Τόσο ο Καμπαγέρο όσο και ο Βοσκόπουλος συμμετείχαν σήμερα στο πρώτο γκρουπ παικτών που βρέθηκε στο βοηθητικό του Πανθεσσαλικού για χαλάρωμα και αποθεραπεία, και αύριο θα φανεί αν και οι δυο τους μπορούν να ακολουθήσουν το ομαδικό προπονητικό πρόγραμμα ενόψει Τρικάλων.

Την ίδια στιγμή επιστρέφει ο Αντόνιο Ροχάνο που εξέτισε την ποινή που είχε λόγω καρτών στο παιχνίδι με τη Βέροια, οπότε ο Στάικος Βεργέτης έχει μία ακόμη λύση στη διάθεσή του. Ωστόσο ο Αλ. Μπιτσάκος έχει ήδη πέντε κίτρινες κάρτες μετά και από αυτή που αντίκρισε στη Βέροια, οπότε θα κληθεί κι αυτός να εκτίσει ποινή μίας αγωνιστικής, προφανώς μετά την επανέναρξη του πρωταθλήματος το νέο έτος.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.