Ιδιαίτερα τιμητική η συμμετοχή του Ν. Μαλάτου στον 4ο Αγώνα Δρόμου Καλών Νερών

Μία ιδιαίτερα σημαντική συμμετοχή θα έχει ο 4ος Αγώνας Δρόμου Καλών Νερών που θα γίνει σε λιγότερο από δύο βδομάδες, στις 9 Σεπτεμβρίου, στον όμορφο παραθαλάσσιο οικισμό του Πηλίου. Στον αγώνα θα λάβει μέρος ο αθλητής του συλλόγου ΑμεΑ Αργοναύτες Βόλου, Νίκος Μαλάτος.

Ο Νίκος Μαλάτος συμμετέχει επί δεκαετίες σε πολλούς αγώνες δρόμου, ενώ παίρνει μέρος σε πολλά ακόμη αθλήματα, όπως καλαθοσφαίριση, άρση βαρών, ρίψεις, μεταδίδοντας με τον καλύτερο τρόπο σε όλον τον κόσμο το μήνυμα του αθλητισμού.

Τον Ιούνιο είχε διανύσει με το αναπηρικό αμαξίδιο τα 9.700 μέτρα της διαδρομής του αγώνα «Πέρασμα του Αποστόλου Παύλου» από τη Μεθώνη ως την Αρχαία Πύδνα σε 2 ώρες και 11 λεπτά, συνοδευόμενος από τον Σωτήρη Σταμούλη.

Τη Δευτέρα 27 Αυγούστου το απόγευμα συμμετείχε σε έναν ακόμη αγώνα, τον 5ο Δρόμο Αλληλεγγύης Ενορίας Αγίου Χαραλάμπους Κατερίνης, και τιμήθηκε από τη διοργάνωση για την αξιέπαινη προσπάθεια.

Μέχρι τις 3 Σεπτέμβρη οι εγγραφές

Υπενθυμίζεται ότι απομένει μία ακόμη βδομάδα εγγραφών για τον 4ο Αγώνα Δρόμου Καλών Νερών, καθώς αυτές θα κλείσουν τη Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου.

Οι εγγραφές γίνονται στο λινκ: http://bit.ly/kalanera2018

Η διοργάνωση του αγώνα παρουσίασε το καλαίσθητο μετάλλιο που ετοίμασε, το οποίο θα συνοδεύεται από πολυτελή κορδέλα και θα λάβει κάθε δρομέας που θα τερματίσει, ανεξαρτήτως θέσης και του χρόνου που θα κάνει.

Σημειώνεται ότι προς διευκόλυνση από τη διοργάνωση, όσοι βρίσκονται στον Βόλο μπορούν να γράφονται απευθείας στο κατάστημα Aspirina Δημητριάδος 160.

Στον 4ο Αγώνα Δρόμου Καλών Νερών θα γίνουν αγώνες 5 και 10 χιλιομέτρων, ενώ ξεχωριστή βαρύτητα θα υπάρξει στον Παιδικό Αγώνα, που θα γίνει για πρώτη φορά φυσικά με δωρεάν συμμετοχή και θα δώσει την ευκαιρία στους δρομείς, στους επισκέπτες και στους κατοίκους να δουν τα παιδιά τους να τρέχουν κι αυτά γνωρίζοντας τις αξίες του αθλητισμού.

Οι εγγραφές συνεχίζονται με εντυπωσιακούς ρυθμούς καθώς αναγνωρίζεται πανελληνίως η προσπάθεια των διοργανωτών, που κάθε χρονιά προσφέρουν έναν διαρκώς πιο αναβαθμισμένο αγώνα και είναι από τώρα βέβαιο ότι θα υπάρξει ρεκόρ συμμετοχών. Είναι χαρακτηριστικό ότι εκτός από όλες τις περιοχές της Μαγνησίας, έχουν ήδη γραφτεί στον αγώνα πολλοί δρομείς από: Λάρισα, Τρίκαλα, Καρδίτσα, Τύρναβο, Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Μετέωρα, Γιαννιτσά, Γιάννουλη, Γαλάτσι, Καλαμάτα, Φάρσαλα, Φιλιάτες, Αρτεσιανό, Αχινό Φθιώτιδας. Επίσης στον αγώνα θα τρέξουν οι Ρουμάνοι δρομείς Cretu Viorel και Cretu Roberta.

Τις πολύτιμες υπηρεσίες της θα προσφέρει στον αγώνα η Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Νομού Μαγνησίας, την οποία η διοργάνωση ευχαριστεί, καθώς με την παροχή της θα συμβάλει ιδιαίτερα στη μεγάλη αναβάθμιση του αγώνα, φροντίζοντας για την ομαλή διεξαγωγή του, ενώ επίσης θα είναι κοντά στους αγωνιζόμενους αθλητές.

 

 

 

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.