Ιμεράι: Όσες μεταγραφές χρειαζόμαστε για πρωταθλητισμό

Στον Blue Heart Fm 105.1 και την εκπομπή Ισορροπίες έκανε παρέμβαση ο Νίκος Ιμεράι, για να εξηγήσει πως η Νίκη φέτος, επειδή φέτος έχει στόχο τον πρωταθλητισμό, δεν μπορεί να δώσει πολλές ευκαιρίες σε νεαρούς παίκτες παρά μόνο αν έχει εξασφαλιστεί η άνοδος.

απόδοση: magnesiasports

Συγκεκριμένα ο πρόεδρος της Δ.Ε. ποδοσφαίρου επισήμανε:  «Η ομάδα ενισχύεται και θα ενισχυθεί εκεί που πονάει. Οι πιτσιρικάδες που έχουμε θα χρησιμοποιηθούν, μόνο αν έχουμε εξασφαλίσει την άνοδο, γιατί θα πάμε για πρωταθλητισμό. Θέλουμε η ομάδα να πρωταγωνιστεί.  Αν η Νίκη ανέβει και γίνει ΠΑΕ, θα έχουμε και την Κ15 και την Κ17 και την Κ20. Έτσι θα μπορεί καλύτερα να βγάλει ταλέντα και ν’ ανεβάζει παίκτες στην πρώτη ομάδα. Όταν η ομάδα πάει για πρωταθλητισμό πάει για πρωταθλητισμό. Δεν μπορούμε να κάνουμε πειράματα. Δεν υποτιμώ τους νέους παίκτες, σίγουρα θα δώσουμε βάρος στις ακαδημίες, αλλά αυτό που θέλει ο κόσμος είναι μία ομάδα που θα πρωταγωνιστεί. Θέλει να βλέπει ποδόσφαιρο. Δεν έχει απαίτηση να παίζει η ακαδημία».

Επίσης ο κ. Ιμεράι τόνισε ότι η Διοικούσα Επιτροπή ποδοσφαίρου της Νίκης έχει αποφασίσει να πάνε κάποιοι νέοι παίκτες σε άλλες ομάδες δανεικοί, γιατί, όπως ανέφερε, η αλήθεια είναι ότι χρειάζεται να πάρουν παιχνίδια στα πόδια τους και συμπλήρωσε πως κατά προτίμηση θα δοθούν σε ομάδες Γ’ Εθνικής, χωρίς να έχουν παρθεί ακόμη οριστικές αποφάσεις. Πάντως, επισήμανε ότι φέτος που η Νίκη δυναμώνει και τα πράγματα θα είναι πιο δύσκολα για τους πιο μικρούς σε ηλικία.

Σχετικά με το πόσες μεταγραφές πρέπει να περιμένει ο φίλαθλος κόσμος της ομάδας ο κ. Ιμεράι ήταν κατηγορηματικός: «Θα κάνουμε όσες μεταγραφές χρειάζεται, για να κάνει η ομάδα πρωταθλητισμό. Η Νίκη θα πάει στην προετοιμασία και θα δει πού θέλει βελτίωση και πού πονάει. Ας έχουμε κάνει μεταγραφές, αν χρειάζεται καλύτερος παίκτης, θα τον πάρουμε. Έχουν κλείσει κάποιοι ποδοσφαιριστές, αλλά δεν μπορούμε να τους πούμε, γιατί υπάρχουν και χτυπήματα κάτω από τη μέση. Ο κόσμος δεν πρέπει ν’ ανησυχεί, γιατί η ομάδα θα είναι δυνατή. Μέσα στη βδομάδα θα έχουμε καλά νέα από μεταγραφές».

Σε ό,τι αφορά τα διαρκείας είπε: «Δε βιαζόμαστε, κοιτάμε άλλα πράγματα… Μέχρι να αρχίσει το πρωτάθλημα, θα έχει χρόνο ο κόσμος να πάρει διαρκείας. Δεν ξεκινάει αύριο το πρωτάθλημα και εμείς δεν έχουμε βγάλει διαρκείας».

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.