Ισοπαλία 1-1 η Νίκη στην Θεσσαλονίκη με τον Ηρακλή

Με την 7η φετινή ισοπαλία και 3η εκτός έδρας έφυγε η Νίκη Βόλου από την Θεσσαλονίκη αφού ήρθε 1-1 με αντίπαλο τον Ηρακλή στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής της Betsson Super League 2. Στην προτελευταία φετινή έξοδο η Νίκη πήρε προβάδισμα στο σκορ με τον Χρήστο Τζιώρα στο 66′  αλλά ο Ηρακλής ισοφάρισε στο 73΄με τον Ουρουγουανό Νταμιάν Σίλβα …

Για τη Νίκη υπάρχει ως το φινάλε ένα ματς στον Βόλο με τον πρωταθλητή Πανσερραϊκό και ένα στην Αθήνα με τον Παναθηναϊκό Β’…

Στο πρώτο ημίχρονο ο Ηρακλής ήταν καλύτερος αλλά χωρίς να καταφέρει να πετύχει κάποιο γκολ  με τη Νίκη να ισορροπεί μετά το ημίωρο και να έχει μια σημαντική ευκαιρία πριν την ανάπαυλα.

Με το ξεκίνημα του ματς ο Άλεκσιτς προσπάθησε να εκμεταλλευτεί ένα λάθος αλλά το σουτ του κόντραρε και απομακρύνθηκε, με τον Μπάγιτς στο 4΄να δίνει λύση σε σέντρα-σουτ του Κουντουριώτη.

Ενώ στο 6΄ ο Τζιώρας θέλησε να γίνει απειλητικός είδε την κεφάλια που επιχείρησε να διώχνεται σε κόρνερ, στο 10΄ο Μπάγιτς μπλόκαρε την κεφαλιά του Δοϊρανλή, όπως έκανε και στο 17′ σε προσπάθεια του Κουντουριώτη.

Μέχρι το 30΄ο Ηρακλής είχε τρία σουτ με τον Τομάς με τον Μπάγιτς να αποκρούει ένα σε κόρνερ, και δυο να καταλήγουν άουτ, ενώ στο 44′ η Νίκη είχε την δίκη της ευκαιρία για γκολ αλλά το δυνατό σουτ του Κρητικού, απόκρουσε με δυσκολία σε κόρνερ ο Παλαβράκης!

Το δεύτερο ημίχρονο παρότι ξεκίνησα με ενα φάουλ του Τομάς που έφυγε άουτ  και η Νίκη ήταν αυτή που άνοιξε το σκορ.

Στο 66′  από σέντρα του Μιράντα από τα αριστερά, ο Χρήστος Τζιώρας από το ύψος του πέναλτι με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ηρακλή για να γίνει το 0-1.

Μετά το 6ο φετινό γκολ του Τζιώρα, η Νίκη είχε στο 69′ σουτ του Αναστασίου, που μπλόκαρε ο Παλαβράκης που στο 72΄εδιξε σε κόρνερ το σουτ του Κάσσου.

Ο Ηρακλής έφτασε στην ισοφάριση στο 73′ … Ο Τομάς έκανε το σουτ, ο Μπάγιτς απέκρουσε δύσκολα, η μπάλα όμως στρώθηκε στον Σίλβα που με νέο σουτ έστειλε την μπάλα αρχικά στο κάθετο δοκάρι και στη συνέχεια στο βάθος της εστίας της Νίκης για να γίνει το 1-1 που έμεινε ως το τέλος…

Διαιτητής: Λάμπρος Μπεκιάρης (Καρδίτσας)

ΗΡΑΚΛΗΣ  (Σάκης Τσιώλης): Παλαβράκης, Πανάγου, Σιούτας, Χρουσιέλ, Δοϊρανλής (46′ Δόρης), Βιτλής (61′  λ.τ. Κόκκορης), Σίλβα (84΄Τότσκα) , Πατράλης, Τομάς, Κουντουριώτης, Άλεκσιτς (46΄Κούστα).

Στον πάγκο: Μακρής, Χειρίτραντας, Σενγκιέργκης, Κόκκορης, Αλβάρεζ, Κωστούλας

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Μπάγιτς, Γρομητσάρης, Αναστασίου, Ανδρέου, Κάσσος, Π. Κυριακίδης, Παναγιωτίδης (71′ Τσουκαλάς), Γαβριηλίδης (87΄Κριμιτζάς), Κρητικός (71′ Τοπαλίδης), Μιράντα, Τζιώρας (84΄Σιαφά)

Στον πάγκο: Μισυρλής, Λογαράς, Μέτσε, Μπάλλας, Ολαϊσόλα

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.