Ισοπαλία για Δήμητρα, ήττα για ΓΣ Αλμυρού

Φάση από τον αγώνα Αταλάντη-ΓΣ Αλμυρού, starsports.gr
Στα εξ αναβολής της Γ' Εθνικής

Δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη η Δήμητρα Ευξεινούπολης στο εξ αναβολής παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής για τον 4ο όμιλο της Γ’ Εθνικής, καθώς το σύνολο του Μιχάλη Ανδρωνά έμεινε στο 0-0 απέναντι στον Αμβρυσσέα Διστόμου.

Ωστόσο αν και πάλεψε χρειάστηκε δύο φορές η άμυνα της Δήμητρας να παρέμβει τελευταία στιγμή και σχεδόν από απόσταση αναπνοής να εμποδίσει τους αντιπάλους να σκοράρουν. Ωστόσο από την άλλη, η Δήμητρα ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 10 παίκτες, καθώς στο 83’ ο Τσιάτσιος αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη και κατά συνέπεια την κόκκινη κάρτα, με τους ανθρώπους των γηπεδούχων αλλά και τον ίδιο τον παίκτη να ζητούν τον λόγο από τον διαιτητή, που φέρεται να υποστήριξε ότι ο Τσιάτσιος μίλησε άσχημα! Ωστόσο σύμφωνα με παράγοντες της Δήμητρας ο διαιτητής φέρεται να είπε ότι ξέχασε ότι ο παίκτης είχε και άλλη κίτρινη κάρτα!

Δήμητρα Ευξεινούπολης: Σταυράκης, Φαράντος, Τσιάτσιος, Στεφανής, Καρράς, Δημητρίου, Θωμαΐδης, Φουρκιώτης (84’ Κλουκουτάρας), Βούλγαρης (57’ Μεντί), Τζοβάρας (76’ Σάβολι), Κρανάς  (84’ Στεργιόπουλος).

Αμβρυσσέας Διστόμου: Πάππος, Ποτλός, Πιτσώλης, Ζυγογιάννης, Τσέλος, Βλάχος, Γεωργουσόπουλος (90+1’ Γούλας), Μπαλτάς, Βιέννας (81’ Αλμπάνης), Κυπραίος Μ. (81’ Τσιώλης), Κυπραίος Χ.

Όσον αφορά τον ΓΣ Αλμυρού, ένα γκολ του Μαλισσόβα Κ. με κεφαλιά στο 18′ και του Μαλέρδου με σουτ από πλάγια θέση στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ήταν αρκετά για να του στερήσουν ακόμη και τον βαθμό της ισοπαλίας στην έδρα της Αταλάντης. Ωστόσο ήδη από το 8’ ο ΓΣ Αλμυρού είχε την ευκαιρία με τον Κοντοβά για ν’ ανοίξει το σκορ, ενώ ο παίκτης των φιλοξενούμενων είχε και άλλες ευκαιρίες που δεν κατάφερε να τις μετουσιώσει σε γκολ.

Για τον ΓΣ Αλμυρού αγωνίστηκαν οι: Χαλάτσης, Παπαεμμανουηλίδης, Λάμπος (46’ Κουτσούκης Πρ.), Κόκκας, Πλαβός, Θεωδορόπουλος (60’Νταρακλίτσης), Καραλούλης (46’ Αγγελής), Μυργιώτης (82’ Μακανίκας), Αραπίτσας, Κοντοβάς (60’ Κασιούρας), Κατσαβριάς.

Μετά λοιπόν και των δύο εξ αναβολής αγώνων, η βαθμολογία διαμορφώνεται ως εξής:

  1. Διαγόρας Στεφ. 16
  2. Ηρακλής Ψαχνών 13
  3. Αμβρυσσέας 11
  4. ΑΟ Υπάτου 10
  5. Ν. Αρτάκη 9
  6. 6.Φωκικός           8
  7. Θησέας Αγριάς 7
  8. Δήμητρα Ευξ/λης 6
  9. ΑΠΟ Αταλάντη 6
  10. ΓΣ Αλμυρού 6

Η 8η αγωνιστική (09/05)

Αμβρυσσέας-Διαγόρας Στεφ.

ΓΣ Αλμυρού-Νέα Αρτάκη

Ηρακλής Ψαχνών-Δήμητρα Ευξ/λης

ΑΟ Υπάτου-ΑΠΟ Αταλάντη

Ρεπό: Φωκικός, Θησέας Αγριάς

 

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.