Ισοπαλία με αμφισβητούμενο πέναλτι εις βάρος του για τον Αλμυρό

Με ένα πέναλτι που αμφισβήτησαν άπαντες στον Γ.Σ. Αλμυρού και αξιοποίησε ο Αποστολίδης από τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας στο 75’ ήταν η αιτία που η ομάδα του Στέλιου Αρσένου υπέστη την πρώτη της εντός έδρας απώλεια στο φετινό πρωτάθλημα. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 59’ με τον Τζοβάρα, έχοντας ανεβάσει στροφές στην επανάληψη μετά το άκαρπο πρώτο μέρος, το  οποίο «πέταξαν».

Σ’ αυτό το διάστημα ο Γυμναστικός δεν κατόρθωσε να φτάσει στη μεγάλη ευκαιρία, με την πρώτη κλασική φάση να έρχεται στο 54’ με το οριζόντιο δοκάρι του Τζοβάρα με σουτ μετά τη σέντρα του Χατζή από τη δεξιά πλευρά. Το γκολ επιτεύχθηκε λίγο πριν τη συμπλήρωση μίας ώρας παιχνιδιού, με τον Τζοβάρα να κάνει ό,τι δεν έκανε πριν λίγο, να στείλει δηλαδή την μπάλα στα δίχτυα. Πριν φτάσει η μπάλα στον σκόρερ, που πλάσαρε σωστά τον Βασιλειάδη, ο Κοντοβάς βρήκε με ψηλοκρεμαστή μπαλιά τον Τσιώλη, οποίος κατέβασε ωραία την μπάλα για τον Τζοβάρα με το σώμα, με τους φιλοξενούμενους να διαμαρτύρονται για χέρι. Μάλιστα οι Αλμυριώτες είχαν ευκαιρία και για δεύτερο γκολ λίγο αργότερα με τον Χατζή, που ήταν ο τελικός αποδέκτης του συνδυασμού Τσιώλη και Βανγκέλι, με την μπάλα στο τελείωμα του νεαρού παίκτη μέσα από την περιοχή να περνά λίγο άουτ.

Στο 75’ έγινε η ζημιά με πέναλτι που πήρε περισσότερο ο Κατσαμάγκας από τον Δημηνά, ο οποίος ορκιζόταν πως δεν ακούμπησε τον αντίπαλο παίκτη, αλλά αυτός επεδίωξε την επαφή και έπεσε στο έδαφος, ωστόσο ο διαιτητής Λεωνίδας από τα Τρίκαλα έδειξε άσπρη βούλα. Την έσχατη των ποινών εκτέλεσε ο Αποστολίδης, που έκανε το 1-1 νικώντας τον Σταυράκη.

Λίγο πριν το τέλος ο Στουρνάρας σούταρε απ’ το ύψος του πέναλτι σε σώματα αμυνομένων και το ισόπαλο αποτέλεσμα δεν άλλαξε ως το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

Μελανό σημείο του παιχνιδιού ο τραυματισμός του Κοντοβά στο 63’ στο γαστροκνήμιο μετά από δυνατό σπριντ και χωρίς να έχει επαφή με αντίπαλο.

Γ.Σ. ΑΛΜΥΡΟΥ: Σταυράκης, Καρράς, Μπαρούτας, Ναουμίδης, Στουρνάρας , Βανγκέλι, Τσελεπής (46’ Χατζής), Τσιώλης, Δημηνάς (80’ Τσιούρης), Τζοβάρας (73’ Αλεξανδρής), Κοντοβάς (λ. τρ. 63’ Κρανάς)

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΝΕΟΚΑΙΣΑΡΕΙΑΣ: Βασιλειάδης, Κατσαρός, Δερμίσης, Αποστολίδης, Τσιμπούκας, Νίκα, Ναρίνογλου (87’ Καταχιώτης), Παγωνίδης, Κατσαμάγκας (90’ Τζήκας), Παπαδόπουλος Σίμος (82’ Λυκούργος), Ίτσιος Κ.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.