Ισόπαλοι με 2-2 Θησέας και Δήμητρα με κόκκινες, ξύλο και… τρύπια δίχτυα (photos)

Σκηνές που δεν τιμούν κανέναν στο γήπεδο της Αγριάς στο 81' του αγώνα

Ματς με τέσσερα γκολ, με τη Δήμητρα να προηγείται δύο φορές και να ισοφαρίζεται ισάριθμες από τον Θησέα στο τελικό 2-2, σύρραξη, ξύλο μεταξύ των παικτών στο 81’, δύο κόκκινες και λήξη του ματς στο 100’, ήταν εν ολίγοις το σκηνικό στο μαγνησιώτικο ντέρμπι της 3ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής στην Αγριά.

Παράλληλα, συνέβη και το παράδοξο στο γκολ του Βλάχου στο 92’, με το οποίο διαμορφώθηκε το τελικό σκορ, η μπάλα να φύγει εκτός εστίας, αν και πήγε εντός αυτής, αφού τα δίχτυα ήταν τρύπια!

To σκορ άνοιξε ο Φουρκιώτης στο 14’, ισοφάρισε ο Βλάχος στο 39’, αλλά στο 44’ η Δήμητρα πήρε νέο προβάδισμα με τον Κρανά, για να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα ο Βλάχος στο 92’, όπως είπαμε. Πέναλτι έχασε ο Σιώμος, που νικήθηκε από τον Σταυράκη στο 58’.

Το πρώτο μέρος

Στο 12’ το δυνατό σουτ του Κρανά από τα 30 μέτρα αποκρούστηκε δύσκολα από τον Κουτσιρίμπα στην αριστερή του γωνία, ενώ ο τερματοφύλακας του Θησέα ενήργησε θετικά και στο σουτ του Βούλγαρη στο 14’, ωστόσο ο Καρράς πήρε το ριμπάουντ και σέντραρε από τα δεξιά για τον Φουρκιώτη, που με κεφαλιά έκανε στο πίσω δοκάρι το 0-1.

Στο 16’ χάθηκε μεγάλη ευκαιρία για την ισοφάριση από τον Βλάχο, που βρέθηκε έξω από τη μικρή περιοχή μετά από σέντρα-σουτ του Βουρδάκη, αλλά πρόλαβε πάνω στο σουτ που έκανε να του βάλει σωτήρια κόντρα ο οπισθοχωρημένος Κρανάς.

Μεγάλη ευκαιρία είχαμε και στο 34’, αλλά για τη Δήμητρα, με τον Βούλγαρη να βγάζει μόνο αλλά σε θέση πλάγια αριστερά της περιοχής τον Φουρκιώτη, που έκανε το πλασέ, ο Κουτσιρίμπας, που είχε βγει από την εστία του, απέκρουσε, ο Βούλγαρης έκανε το τσίμπημα της μπάλας με τον Κουτσιρίμπα πεσμένο, αλλά έβαλε την κόντρα ο Γκάγκας και η φάση τελείωσε.

Δύο λεπτά μετά ο Σιώμος συνέκλινε από την αριστερή πλευρά και σημάδεψε την απέναντι γωνία από το ύψος της περιοχής, που μπλόκαρε ο Σταυράκης, ο οποίος στο 39’ δεν μπόρεσε να κάνει τίποτα στην κεφαλιά του Βλάχου, μετά από σέντρα του Βουρδάκη από τα δεξιά.

Το 1-1 δεν ήταν το σκορ του πρώτου μέρους, καθώς στο 44’ από θαυμάσια κάθετη του Θωμαΐδη για τον Φουρκιώτη, ο δεύτερος έβγαλε από θέση μέσα δεξιά της περιοχής για τον Κρανά, που με πλασέ στην κίνηση από το ύψος του πέναλτι έστειλε την μπάλα στη δεξιά γωνία του Κουτσιρίμπα για το 1-2. Ο Στεφανής αντί να πανηγυρίσει με τους συμπαίκτες του, πήγε μπροστά στον πάγκο του Θησέα και πανηγύρισε προκλητικά και λίγο μετά ζήτησε συγγνώμη από τον γενικό αρχηγό του Θησέα, Φάνη Οικονόμου.

Το δεύτερο μέρος

Στο 56’ το συρτό σουτ του Σιώμου μπλόκαρε ο Σταυράκης, ενώ στο 58’ ο προωθημένος σε στημένη φάση Γκάγκας κέρδισε πέναλτι, αφού ανατράπηκε εντός περιοχής στην προσπάθειά του να σουτάρει, αλλά ο Σιώμος που ανέλαβε την εκτέλεσή του νικήθηκε από τον Σταυράκη, που εκτινάχθηκε αριστερά και απέκρουσε.

Στο 71’ ο Δουλάς έβγαλε τετ-α-τετ τον Βουρδάκη, αλλά με πολύ γρήγορη έξοδο μακριά από την εστία του ο Σταυράκης του έκλεισε το οπτικό πεδίο και η μπάλα στην προσπάθεια του αντιπάλου του πήγε πάνω του, με τον Λαρισαίο γκολκήπερ να σώζει για μία ακόμη φορά την ομάδα του.

Στο 81’ ο Καρακασίδης μπλόκαρε μετά από φάουλ, ο Μεντί πήγε πάνω του με δύναμη και ο τερματοφύλακας του Θησέα του ζήτησε τον λόγο. Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα το σκηνικό αυτό μετατράπηκε σε σύρραξη, με αρκετούς παίκτες να έρχονται στα χέρια, ενώ ο Στεφανής, που είχε κάνει σπριντ από τη μία περιοχή στην άλλη να υπερασπιστεί τον συμπαίκτη του, βρέθηκε στο έδαφος χτυπημένος. Ο διαιτητής Καλαντζής απέβαλε τους Στεφανή και Βουρδάκη και οι δύο ομάδες συνέχισαν με δέκα παίκτες. Παράλληλα, δόθηκαν κίτρινες κάρτες σε Μυλωνά και Μεντί, ενώ χτυπήθηκε ο νεαρός Τετριμίδας και έγινε αλλαγή στην αλλαγή, με τα σημάδια στο πρόσωπό του να είναι ευδιάκριτα. Πάντως η ενέργεια εις βάρος του έμεινε ατιμώρητη.

Στο 92’ κι ενώ είχε προηγηθεί πεντάλεπτη διακοπή, ο Βλάχος με πλασέ στο πρώτο δοκάρι μετά από συρτή πάσα του Δουλά από τα δεξιά ισοφάρισε σε 2-2, με την μπάλα να μη μένει εντός εστίας, αφού τα δίχτυα ήταν τρύπια!

Αυτό ήταν και το τελικό αποτέλεσμα, με τους φιλοξενούμενους να διαμαρτύρονται έντονα στα τελευταία λεπτά, ισχυριζόμενοι ότι την ώρα που παιζόταν το ματς, ο Στεφανής δεχόταν επίθεση στ’ αποδυτήρια από τους γηπεδούχους.

Πάντως, στο τέλος οι παίκτες των δύο ομάδων αντάλλαξαν χειραψίες και δόθηκαν  οι αμοιβαίες εξηγήσεις, χωρίς πάντως να λείψουν κάποιες μικροεντάσεις.

Εκ των άτυχων του ματς ήταν ο Κουτσιρίμπας που τραυματίστηκε σε διεκδίκηση με τον Φουρκιώτη, ο οποίος πήγε άτσαλα πάνω του και έτσι ο έμπειρος τερματοφύλακας κατέληξε με δεμένο χέρι.

ΘΗΣΕΑΣ (4-2-3-1): Κουτσιρίμπας (53’ λ. τρ. Καρακασίδης)-Ιακωβίδης, Γκάγκας, Ρακής (53’ Δουλάς), Βαν ντε Γουΐχε- Χατζησταμάτης, Τσιανάκας (72’ Αντωνούλης), Βουρδάκης, Ζαχαράκης (96’ Ζάχος), Σιώμος-Βλάχος

ΔΗΜΗΤΡΑ (4-2-3-1): Σταυράκης-Φαράντος, Στεφανής, Τσιάτσιος, Καρράς-Θωμαΐδης, Δημητρίου, Κλουκουτάρας, Κρανάς, Βούλγαρης (62’ Μεντί)-Φουρκιώτης (72’ Τετριμίδας- 88’ λ. τρ. Λάζογλου)

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.