Ήττα από τον ανώτερο Κρόνο για τις νεανίδες του Ολυμπιακού Βόλου

Την ήττα από την ανώτερη και αήττητη ομάδα του Κρόνου Αγίου Δημητρίου (75-40) γνώρισε στο σημερινό ματς η ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νεανίδων.

Ο Κρόνος Αγίου Δημητρίου κατέκτησε την πρώτη θέση του Α΄Ομίλου μετά την νίκη του με 75-40 επί του Ολυμπιακού Βόλου στο πλαίσιο του 37ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Νεανίδων που διεξάγεται στα Δύο Αοράκια Ηρακλείου.

Από το ξεκίνημα του αγώνα ο Κρόνος Αγίου Δημητρίου πήρε διαφορά κλείνοντας το πρώτο δεκάλεπτο με 31-6. Στη συνέχεια η διαφορά έπεσε με τον Ολυμπιακό Βόλου να μειώνει σε 38-25, καθώς η ομάδα της Κατερίνας Ανδρεοπούλου έκανε πολλές αλλαγές.

Ο Κρόνος διατήρησε το προβάδισμα, έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλες τις αθλήτριες κάτι οποίο έκανε και η προπονήτρια του Ολυμπιακού Βόλου Ελένη Παπαθανασίου.

Διαιτητές: Κατσαπρατσάκης, Τσάνταλη, Τσικριτσάκη

Δεκάλεπτα: 31-6, 38-25, 55-36, 75-40

Κρόνος Αγ. Δημ. (Ανδρεοπούλου): Κατσούλη Β. 1, Πολυχρονούλου 4, Διαμαντοπούλου 20(6), Μπλιθικιώτη 14(2), Ανδρέου 3(1), Τσάμη 7, Κατσούλη Ε., 7, Παπακώστα 2, Γεωργακοπούλου 2, Δελημήτρου 1, Ζαφείρη 6(2), Σταθοπούλου 8.

Ολυμπιακός Βόλου (Παπαθανασίου): Ράπτη 3, Πολύζου 7, Ρωμούδη, Νιφόρου,  Λογοδότη 6, Καραστάθη, Κοτοπούλη 10, Οικονομίδου 7(1), Φούτρα , Νταϊάκη 7(1), Πορτοφέρρι.

Ελένη Παπαθανασίου (Προπονήτρια Ολυμπιακού Βόλου): «Συγχαρητήρια στη ομάδα του Κρόνου. Χάσαμε μια από τις καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης, υπήρχε διαφορά δυναμικότητας. Εμείς είμαστε μέσα στους στόχος μας. Θέλουμε να μπούμε στην εξάδα και κοιτάμε το αυριανό παιχνίδι με τον Προμηθέα.  Θέλουμε οι παίκτριες μας να αποκτήσουν εμπειρίες και να απολαύσουν το παιχνίδι».

Δέσποινα Καραστάθη (Αθλήτρια Ολυμπιακού Βόλου.): «Ηταν ένα δυνατό παιχνίδι. Δεν έχουμε την ευκαιρία να παίζουμε τέτοια ματς στην περιφέρεια μας. Στόχος μας ήταν η καλή εμφάνιση και να ανταποκριθούμε παρά την κούραση. Τώρα κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι για να πετύχουμε το στόχο μας».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.