Ήττα για τη Νίκη Βόλου στο Αλκαζάρ, 1-0 από την ΑΕΛ

Έχασαν και πέναλτι με τον Ροχάνο οι «κυανόλευκοι»

Αν και η Νίκη είχε ένα ανταγωνιστικό πρόσωπο, δεν μπόρεσε να πάρει κάτι καλό στο Αλκαζάρ απέναντι στην ΑΕΛ, με τους γηπεδούχους να επικρατούν 1-0 στο θεσσαλικό ντέρμπι.

Το γκολ για τους Λαρισαίους σημείωσε ο Μαυριάς στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, καθώς ο Μπάγιτς δεν μπόρεσε να συγκρατήσει την μπάλα, ενώ η εικόνα του αγώνα ίσως και να ήταν διαφορετική, αν ο Ροχάνο στην εκτέλεση πέναλτι που ανέλαβε δεν έβλεπε τον Θεοδωρόπουλο να απομακρύνει.

Το φιλμ του αγώνα:

2’: Μετά από σέντρα του Μπέρτου από δεξιά, με τον Γιάκο να βγαίνει απέναντι στον Μπάγιτς, που έδιωξε σε κόρνερ το σουτ του παίκτη της ΑΕΛ.

6’: Ο Κάσσος έκανε την κεφαλιά από κοντά, με τον Θεοδωρόπουλο να αποκρούει και την άμυνα της ΑΕΛ να διώχνει.

8’: Ο Ροχάνο έκανε τη σέντρα από δεξιά, με τον Πάνο να μην μπορεί να σπρώξει την μπάλα στο εσωτερικό της αντίπαλης εστίας.

21’: Ο Λούκας Γκαρδία εκτέλεσε το φάουλ απευθείας, με τον Θεοδωρόπουλο να αποκρούει και στη συνέχεια ο Πάνος έκανε το σουτ, με την μπάλα να βρίσκει σε αμυνόμενο και να καταλήγει άουτ.

24’: Ο Γκαρσία κερδίζει το πέναλτι από τον Γκοτζαμανίδη σε ανατροπή, και την εκτέλεση ανέλαβε ο Ροχάνο. Ωστόσο ο Θεοδωρόπουλος έδιωξε κρατώντας το 0-0.

35’: Ο Γκαρσία έκανε τη σέντρα από αριστερά, αλλά ο Ροχάνο δεν μπόρεσε να παρέμβει για να στείλει την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα.

37’: Ο Ακούνια έκανε το σουτ από αριστερά αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ.

38’: Ο Ροχάνο έβγαλε την μπαλιά στον Κάσσο, που έκανε το σουτ, αλλά ο Θεοδωρόπουλος έστειλε την μπάλα σε κόρνερ.

45’: Ο Μαυριάς έκανε το σουτ από τα δεξιά και ο Μπάγιτς δεν μπόρεσε να συγκρατήσει την μπάλα, για να γίνει έτσι το 1-0.

59’: Ο Κάσσος έκανε το σουτ αλλά παρενέβη ο Γκοτζαμανίδης, για να κερδίσει η Νίκη κόρνερ. Με την εκτέλεσή του, ο Βλαχομήτρος έκανε το σουτ, στέλνοντας την μπάλα ψηλά άουτ.

60’: ο Μαυριάς κάνει το σουτ αλλά η μπάλα περνά εκτός αγωνιστικού χώρου.

65’: Ο Γιάκος έκανε τη σέντρα και ο Γκοτζαμανίδης έκανε την κεφαλιά μετά από αυτή του Ηλιάδη, στέλνοντας την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Μπάγιτς.

69’: Η σέντρα βγήκε από αριστερά για την ΑΕΛ, με τον Ακούνια να κάνει το σουτ από δεξιά και τον Μπάγιτς να μπλοκάρει την μπάλα.

71’: Ο Κολομπίνο βρήκε τον Όγκμποε, και αυτός μόνος απέναντι στον Μπάγιτς σούταρε για να στείλει την μπάλα ψηλά άουτ.

73’: Ο Κυριακίδης έκανε ένα σουτ, στέλνοντας και αυτός με τη σειρά του την μπάλα ψηλά άουτ.

77’: Ο Γλυνός βρίσκει τον Όγκμποε, που φεύγει από κανονική θέση, με τον Μπάγιτς να βγαίνει και να τον κλείνει, με αποτέλεσμα η μπάλα να βγει εκτός αγωνιστικού χώρου.

83: Μετά από σουτ του Τσουκαλά, η Νίκη Βόλου ζήτησε πέναλτι για χέρι του Μπέρτου, με τον διαιτητή να δείχνει να συνεχιστεί το παιχνίδι.

87’: Ο Κάσσος βγήκε στην πλάτη της άμυνας της ΑΕΛ, προσπαθεί να κοντρολάρει την μπάλα με το κεφάλι, αλλά δεν τα καταφέρνει με αποτέλεσμα η κατοχή να περνάει και πάλι στους γηπεδούχους.

89’: Ο Ραμίρεζ θα κάνει το σουτ για την ΑΕΛ, η μπάλα θα βρει σε σώμα αμυνόμενου και θα καταλήξει κόρνερ.

ΑΕΛ (Γκουτσίδης): Θεοδωρόπουλος, Μπέρτος, Μαϊδανός (23’ Παπαγεωργίου Κ.), Ηλιάδης, Γκοτζαμανίδης, Παπαγεωργίου Θ., Κολομπίνο, Γιάκος (85’ Ραμίρεζ), Ακούνια, Μαυριάς (76’ Γλυνός), Όγκμποε.

Νίκη Βόλου (Βοσνιάδης): Μπάγιτς, Πάνος, Κυριακίδης, Αλιατίδης (67’ Γρομητσάρης), Τσιμπούκας (54’ Βλαχομήτρος), Μέτσε (54’ Βασιλείου), Γκαρσία, Τσουκαλάς, Ανδρέου, Ροχάνο (54’ Τζιώρας), Κάσσος.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.