Τρίτη εντός έδρας ήττα με 0-2 από τον Ατρόμητο Παλαμά για τον Γ.Σ. Αλμυρού

Οι αρχηγοί Κυριάκος και Λιάπης με το διαιτητικό τρίο στον αγώνα Γ.Σ. Αλμυρού-Ατρόμητος Παλαμά

Ο Γ.Σ. Αλμυρού στο πρώτο επίσημο παιχνίδι στον πάγκο του Αλέξανδρου Κούρτογλου χωρίς να έχει διαθέσιμους τους νέους του παίκτες, αλλά όντας αποδυναμωμένος, αφού αποχώρησε και ο Αναστασίου, ηττήθηκε στην έδρα του με 0-2 από τον Ατρόμητο Παλαμά, ο οποίος παρουσιάστηκε πιο έμπειρος και πιο αποτελεσματικός. Αυτή ήταν η τρίτη ήττα στο γήπεδό του για τον Γυμναστικό, που έμεινε στους 15 βαθμούς.

Οι γηπεδούχοι είχαν την κατοχή της μπάλας από την αρχή του παιχνιδιού, αλλά χωρίς να δημιουργούν ευκαιρίες στα καρέ της ομάδας του Τάκη Παραφέστα,  η οποία με το πέρασμα του χρόνου  ανέβασε την απόδοση της και αφού πρώτα στο 33’ ο Μίχος είχε ένα άστοχο σουτ εκτός περιοχής, στο 38’ μπήκε μπροστά στο σκορ. Συγκεκριμένα ο Εκίζογλου σούταρε, ο Κατσιγιάννης πετάχτηκε στην πορεία της μπάλας και έβαλε την προβολή, η οποία κατέληξε στα δίχτυα του Κοντογεωργάκη για το 0-1.

Στο 73’ διαμορφώθηκε το τελικό σκορ. Ο Αλεξόπουλος έκανε την παράλληλη πάσα και ο Μπασιάκας πρόλαβε τον Κοντογεωργάκη στην έξοδο και πλάσαρε εύστοχα διαμορφώνοντας το 0-2, που έμεινε ως τη λήξη, καθώς στο 90’ ο Αλμυρός δεν κατάφερε να σκοράρει σε μία μεγάλη ευκαιρία. Ο Δερμιτζάκης από τη δεξιά πλευρά έβγαλε την παράλληλη μπαλιά και ο Αράπης μέσα από την περιοχή έκανε το πλασέ, αλλά ο Βαγγελάκος του έβαλε την κόντρα και η μπάλα κατέληξε κόρνερ.

Γ.Σ. ΑΛΜΥΡΟΥ: Κοντογεωργάκης, Λάμπος, Αγγελής, Χολέβας, Κυριάκος, Παπακώστας, Καναβός (78’ Καραγεωργόπουλος),  Ζενούνης (60’ Αράπης), Δερμιτζάκης, Αγιασιώτης, Βουρδάκης (90’ Ρακής)

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΑΛΑΜΑ: Κούτσικος, Κατσιγιάννης, Εκίζογλου, Βαγγελάκος, Λιάπης, Οικονόμου Χρ., Κόκκινος (81’ Οικονόμου Γ. ), Μίχος, Αλεξόπουλος (85’ Ζάγκος), Ζάρας, Μπασιάκας

Η βασική ενδεκάδα του Γ.Σ.Α. κόντρα στον Ατρόμητο Παλαμά

 

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.