Καλύτερος ο Πύρασος, αλλά …είχε Καρανάσιο η Στυλίδα (0-0)

Ισοπαλία (0-0) για την ομάδα της Ν. Αγχιάλου

Στο πρώτο ημίχρονο είχε τις μεγάλες και πολλές ευκαιρίες ο Πύρασος για να ανοίξει το σκορ, αλλά λίγο η αστοχία των Βλάχου και Αραπίτσα από πλεονεκτικές θέσεις όσο και οι σωτήριες και εντυπωσιακές επεμβάσεις του Καρανάσιου, του τερματοφύλακα της Στυλίδας, στέρησαν από τους φιλοξενούμενους ένα γκολ στο πρώτο 45λεπτο. Στο 8’η κεφαλιά του Οικονόμου πέρασε άουτ, ενώ στο 13’ με πρωταγωνιστή και πάλι τον έμπειρο επιτελικό μέσο, η κεφαλιά που επιχείρησε εξουδετερώθηκε από τον Καρανάσιο σε κόρνερ. Στο 18’ ήταν η σειρά του Βλάχου να απειλήσει την εστία της Στυλίδας, αλλά το σουτ που επιχείρησε πέρασε πάνω από το οριζόντιο, ενώ την ίδια τύχη είχε σουτ του Αραπίτσα στο 21’. Στο 35’ χάθηκε η πιο μεγάλη ευκαιρία με τον Βλάχο να πιάνει την γυριστή κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής, με τον Φλέσσα να διώχνει πάνω στη γραμμή με προβολή. Οι γηπεδούχοι είχαν ένα σουτ στο 6’ με τον Λαμπρόπουλο που δεν ανησύχησε τον Κεφαλά, ενώ στο 37’ ο Ταμπάκης εκτέλεσε κόρνερ από τα δεξιά, ο προωθημένος Μάγιος έκανε –αφύλαχτος- αδύναμο πλασέ, αλλά και σε αυτή την περίπτωση δεν απείλησε την εστία του Πυράσου.
Στην επανάληψη, ο Πύρασος συνέχισε να ψάχνει να βρει το γκολ που θα του έδινε ακόμα ένα τρίποντο, αλλά ο Καρανάσιος και πάλι ήταν εκεί για να κρατήσει ανέπαφη την εστία. Σε μία αντεπίθεση στο 51’ ο Ροτζέριο Μάρτινς τροφοδότησε καταπληκτικά τον Βλάχο μέσα στην περιοχή και πλάγια, με τον επιθετικό να πιάνει φαλτσαριστό σουτ και τον τερματοφύλακα της Στυλίδας με εντυπωσιακή εκτίναξη, έδιωξε σε κόρνερ.
Χρειάστηκε να περάσουν περίπου 25 λεπτά παιχνιδιού για να σημειωθεί η επόμενη μεγάλη στιγμή για το σύνολο του Γιάννη Σιαμέτη. Στο 77’ ο Αγασιώτης έπιασε δυνατό ευθύβολο σουτ έξω από την περιοχή, αλλά για ακόμα μία φορά –ο καλύτερος του γηπέδου από πλευράς γηπεδούχων- ο Καρανάσιος, είπε όχι πέφτοντας στη δεξιά γωνία της εστίας του, παραχωρώντας κόρνερ.

Οι Τσιλίκας, Καββαδίας και Φλέσσας από τη Στυλίδα και ο Ρακής για τον Πύρασο αντίκρισαν την κίτρινη κάρτα.
Πύρασος (Γ. Σιαμέτης): Κεφαλάς, Δημητριάδης, Μιχόπουλος, Ρακής, Παπαδόπουλος, Αγασιώτης, Οικονόμου, Μάρτινς (89’ Καττής), Αραπίτσας (83’ Καραγιώργος), Ζάχος (69’ Φουρκιώτης), Βλάχος.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.