Κινήσεις σε όλα τα επίπεδα για τον Ολυμπιακό Βόλου

Για μεταγραφές και γήπεδο

Μεταγραφικά και γήπεδο παραμένουν σε πρώτο πλάνο για τον Ολυμπιακό Βόλου, με τη νέα διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος να αναζητά και να συζητά για λύσεις σε κάθε πλαίσιο και τον κόσμο να περιμένει τις σχετικές απαντήσεις σε όλα αυτά, για τη δημιουργία μίας πλήρους ανταγωνιστικής ομάδας, με λυμένα τα ζητήματα της καθημερινότητας.

Με βάση τις κινήσεις που έχουν γίνει έως τώρα, και τις συμφωνίες με Αναστασίου, Σκοπελίτη, Σταυράκη, Κακάμη και Μπλατσέρη, αλλά και με την ανάθεση στον Τάσο Κυριάκο του πόστου του γενικού αρχηγού, η αισιοδοξία δεν μπορεί να χαρακτηριστεί υπερβολική. Πρόκειται για ομολογουμένως καλές κινήσεις, που αν πλαισιωθούν και με τους παίκτες που ακούγονται στη μεταγραφική σεναριολογία, όπως είναι ο Κούλπας, τότε όντως θα μιλάμε για ένα πολύ καλό έμψυχο δυναμικό στη διάθεση του Στέλιου Αρσένου, που θα κληθεί να το «δέσει» σε ένα άκρως ομοιογενές και λειτουργικό σύνολο, ώστε να διεκδικήσει τον τίτλο στην Α’ ΕΠΣΘ αλλά και την επιστροφή στη Γ’ Εθνική μέσω της διαδικασίας των μπαράζ που θ’ ακολουθήσει.

Τα τηλεφωνήματα και οι επαφές συνεχίζονται σε έντονους ρυθμούς από την πλευρά όλων των αρμοδίων, ώστε όλα να κλείσουν όσο πιο γρήγορα γίνεται. Άλλωστε, μεταξύ άλλων θα πρέπει να βρεθεί λύση και για το γήπεδο που θ’ αγωνίζεται η ομάδα όπως και για τον χώρο που θα κάνει προπονήσεις σε καθημερινή βάση, με τις διαθέσιμες λύσεις να μην είναι πολλές, και το Βοηθητικό του ΕΑΚ να παραμένει σε πρώτο πλάνο, τουλάχιστον για τις επίσημες αναμετρήσεις.

Χρυσόστομος Τρίμμης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.