Κοντοβάς: Πιστεύουμε στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα με τα Μετέωρα

Έναν πολύ κρίσιμο αγώνα, τον πρώτο με τον Κώστα Βελιτζέλο στον πάγκο του, δίνει την Κυριακή στην Καλαμπάκα κόντρα στα Μετέωρα ο Γ.Σ. Αλμυρού, ο οποίος μετά από σειρά ανεπιτυχών αποτελεσμάτων βρίσκεται στο μείον δέκα από την τρικαλινή ομάδα με 23 έναντι 33 βαθμών και έχει πλησιάσει στην επικίνδυνη ζώνη.

Στα αγωνιστικά, αξίζει να σημειωθεί πως ο Δημηνάς αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα τραυματισμού στον γλουτιαίο. Ο νεαρός μέσος μπορεί στην προπόνηση της Παρασκευής να έδειξε ότι είναι αρκετά καλύτερα, αλλά το πιθανότερο είναι ότι θα προφυλαχθεί, αν και λογικά θα συμπεριληφθεί στην αποστολή, με την τεχνική ηγεσία να τον περιμένει ως την τελευταία στιγμή.

Απών από την αναμέτρηση της Καλαμπάκας θα είναι και ο Βαγγέλης Στουρνάρας, ο οποίος συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες στο παιχνίδι κόντρα στον Οικονόμο την περασμένη Κυριακή. Πιθανότερος αντικαταστάτης του στην άμυνα θα είναι ο Παπακώστας.

Αντίθετα, ο Παναγιώτης Κοντοβάς εξέτισε ποινή μίας αγωνιστικής στην προηγούμενη αναμέτρηση και θα είναι στη διάθεση του νέου προπονητή του.

Ο τελευταίος μίλησε στο Magnesiasports για την καθοριστική κυριακάτικη αναμέτρηση κόντρα στα Μετέωρα, αλλά και για την έλευση στην ομάδα του Κώστα Βελιτζέλου.

Αναλυτικά όσα είπε ο Παναγιώτης Κοντοβάς:

Για το παιχνίδι με τα Μετέωρα:

«Τα Μετέωρα ξέρουμε πως είναι μία ομάδα που της αρέσει να παίζει επιθετικά. Δουλέψαμε μέσα στην εβδομάδα με τον καινούριο προπονητή κι αν βγάλουμε στον αγωνιστικό χώρο την Κυριακή όσα είπαμε, πιστεύω στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Όλες οι ομάδες έχουν τις αδυναμίες τους, έτσι συμβαίνει και με τα Μετέωρα και πρέπει να το εκμεταλλευτούμε. Από το παιχνίδι του πρώτου γύρου, που είχε λήξει ισόπαλο, έχουν αλλάξει πολλά πράγματα και στις δύο πλευρές. Πιστεύουμε στη νίκη κι εύχομαι να τα καταφέρουμε».

Για την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία του Αλμυρού:

«Αρχικά, θα ήθελα προσωπικά κι εκ μέρους όλων των συμπαικτών μου, να ευχαριστήσω τον Στέλιο Αρσένο για τη συνεργασία. Είναι ένας εξαίρετος άνθρωπος κι ένας εξελίξιμος προπονητής και του ευχόμαστε ό,τι καλύτερο. Παράλληλα, θέλουμε να καλωσορίσουμε τον καινούριο προπονητή μας, τον Κώστα Βελιτζέλο, στην οικογένεια του Αλμυρού. Μέσα στην εβδομάδα προσπαθεί να μας δώσει τη δική του φιλοσοφία στο παιχνίδι. Γνωρίζουμε ότι δεν έχουμε πολύ χρόνο κι ό,τι είναι να γίνει, πρέπει να γίνει άμεσα. Ευχόμαστε να έρθουν τα καλά αποτελέσματα, αρχής γενομένης από την αναμέτρηση της Κυριακής. Πρέπει να αλλάξουν αρκετά πράγματα, κυρίως στον ψυχολογικό τομέα».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.