Κούγιας: «Δεν υποβίβασα εγώ τον Ολυμπιακό Βόλου-Πτώχευσε από τη διαχείριση Μπέου»

Για το θέμα που προέκυψε από τις απόψεις του Γιώργου Μουλά, τοποθετήθηκε σε τηλεοπτική εκπομπή («Συμβαίνει Τώρα»-Astra TV) με παρέμβασή του ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας, σημειώνοντας ότι δεν ευθύνεται αυτός για τη διάλυση του Ολυμπιακού Βόλου στο παρελθόν.

«Η εισαγγελία αξιολόγησε τις νόμιμα υποκλαπείσες συνομιλίες συνομιλίες και παρέπεμψε τον κο Μπέο στο περιβότητο «Koriopolis», που ήμουν μάρτυρας. Το πρόσωπο που κατήγγειλα εγώ ήταν ο Τσακογιάννης και δεν γνωρίζω γιατί κρατήθηκε ο κ. Μπέος. Αλλά από εκείνη τη στιγμή και μετά, κάναμε ένα ραντεβού με τον Μπέο και υποσχέθηκα ότι εγώ θα βοηθήσω. Πήγαμε στο δικαστήριο και πράγματι τους βοήθησα όλους» τόνισε ο Αλέξης Κούγιας.

«Να διορθώσω τον κο Μουλά ότι δεν κατέστρεψα εγώ τον Ολυμπιακό Βόλου. Θα μπορούσα να εξηγήσω στο δικαστήριο και να αναλύσω κάθε συνομιλία, δεν είπα τίποτα και βοηθήθηκαν όλοι τους, με τις πράξεις τους να μετατρέπονται σε πλημμελήματα» σημείωσε επίσης.

Παράλληλα επεσήμανε ότι ο Ολυμπιακός Βόλου διαλύθηκε τότε για τις συμπεριφορές του κου Μπέου μέσω των συνομιλιών: «Όταν επανήλθε η ομάδα του Βόλου στη Β’ Εθνική, μετά από τρεις μήνες, φαίνεται ότι η διαχείριση του κου Μπέου δεν ήταν καλή και πραγματικά πτώχευσε. Άρα δεν κατάντησα εγώ τον Ολυμπιακό Βόλου να παίζει στις τοπικές κατηγορίες. Δεν έχω καμία πρεμούρα εγώ να βοηθήσω τον Ολυμπιακό Βόλου, αλλά έγινε μία συζήτηση στο πλαίσιο πώλησης ενός ποδοσφαιριστή (σ.σ. Μπαράνκο). Στο παρελθόν είχα καταγγείλει τον Τσιμπανάκο, υπερασπιζόμενος την Παναχαϊκή. Αυτή τη στιγμή όμως είχα μία συνεργασία και φέρθηκε σαν τζέντλεμαν, επιστρέφοντας την προκαταβολή που είχε πάρει και αμέσως μετά του είπα ότι υπάρχουν αξιόλογοι ποδοσφαιριστές μας που χρειάζονται χρόνο συμμετοχής και είμαι διατεθειμένος να τους δανείσω».

Τέλος, ο Αλέξης Κούγιας ανέφερε: «Προτιμώ να είναι ο Ολυμπιακός Βόλου στη Super League από το να είναι μία άλλη ομάδα-«σφραγίδα» για το στοίχημα. Πρέπει να καλλιεργούμε αντιπαλότητα δηλαδή; Η πληγή στον Βόλο δεν οφείλεται σε μένα.  Ούτε διάθεση έχω να τον κάνω, ούτε ο Ολυμπιακός Βόλου μπορεί να γίνει παράρτημα της ΑΕΛ».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.